12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΓΕΡΜΑΝΟΣ: G-Tattoo σε αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας τώρα με ένα κλικ

    Η αποκλειστική υπηρεσία G-Tattoo της ΓΕΡΜΑΝΟΣ που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να «χτυπήσουν» tattoo (σχέδια και φωτογραφίες) στα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας, κάνοντάς τα ξεχωριστά και μοναδικά όπως το στυλ τους, είναι πλέον διαθέσιμη για online παραγγελίες στο www.gtattoo.gr.

    G-Tattoo

    Με το GTattoo, οι καταναλωτές μπορούν να δημιουργήσουν:

    • μοναδικές θήκες για το κινητό, είτε με δικά τους σχέδια και φωτογραφίες, είτε επιλέγοντας μέσα από μία ευρεία γκάμα έτοιμων σχεδίων
    • skins για το tablet, το laptop, την κονσόλα ή το χειριστήριο (τα οποία παρέχουν επιπλέον προστασία από γρατζουνιές και φθορές)
    • καμβάδες και αφίσες για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό τους χώρο

    Οι χρήστες μπορούν με 3 βήματα να παραγγείλουν online το tattoo της επιλογής τους. Επιλέγουν το μοντέλο της συσκευής τους, κάνουν upload ή επιλέγουν το σχέδιο/την φωτογραφία που επιθυμούν και ολοκληρώνουν την παραγγελία τους με το πάτημα ενός κουμπιού. Τέλος, παραλαμβάνουν το προϊόν από κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής τους.

    Η μοναδική υπηρεσία G-Tattoo είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και online στο www.gtattoo.gr.  

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles