17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    get-glutenfree.com. Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα αποκλειστικά με προϊόντα χωρίς γλουτένη

    To get-glutenfree.com είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα αποκλειστικά με προϊόντα και τρόφιμα χωρίς γλουτένη.

    get-glutenfree1

    Σ’ αυτό θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια διατροφή για εσάς. Προϊόντα για κάθε ανάγκη και κάθε στιγμή της ημέρας… Για τις πρωινές, τις μεσημεριανές και τις βραδινές σας εξορμήσεις στον κόσμο της διατροφής χωρίς γλουτένη. Δημιουργήστε πιάτα με φαντασία και κέφι και εκπλήξτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

    Η γλουτένη είναι πρωτεϊνη που βρίσκεται στο ενδοσπέρμιο του μαλακού σιταριού του κριθαριού και της σίκαλης. Τα τελευταία χρόνια, η υπερβολική κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών που περιέχουν τέτοια συστατικά ενδέχεται να έχει επηρεάσει τον ανθρώπινο οργανισμό, ακόμη και να συνδέεται με τα αυξημένα κρούσματα δυσανεξίας στη γλουτένη που παρατηρούνται καθημερινά. Έτσι, δεν είναι λίγοι οι διαιτολόγοι που προτείνουν μία δίαιτα χωρίς γλουτένη ή την κατανάλωση σχετικών τροφών, ενώ σε περίπτωση που έχετε παρουσιάσει κάποια αλλεργία ή δυσανεξία, η κατανάλωσή της είναι μονόδρομος.

    get-glutenfree

    Στο Get Gluten Free θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία προϊόντων χωρίς γλουτένη για να αγοράσετε. Θα εκπλαγείτε από το πόσο πολλές επιλογές μπορείτε να έχετε, ακόμη κι αν η διατροφή σας πρέπει να είναι αποκλειστικά χωρίς γλουτένη. Για πιστούς πελάτες υπάρχει και η Bonus Card, μία κάρτα μέλους που ανταμείβει τις αγορές σας με πόντους.

    Μπείτε στο get-glutenfree.com και περιηγηθείτε σε έναν ολόκληρο κόσμο χωρίς γλουτένη… από τον υπολογιστή σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles