20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Get in the Ring StartingUP Athens: O πιο δυναμικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας παγκοσμίως στις 21/03 στην Αθήνα

    Η Orama Group με τη συνεργασία του Europe Direct του Δήμου Αθηναίων, υποδέχεται στις 21 Μαρτίου 2018 στο Σεράφειο (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη), το «Get in the Ring StartingUP Athens».

    Τo Get in the Ring (GITR) είναι ο δυναμικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας παγκοσμίως και στην Αθήνα θα διαγωνισθούν κορυφαίες ελληνικές startups (early stage) με το νικητή να λαμβάνει το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό!

    GetInTheRingFb Add Γ25-34

    O γνωστός stand-up performer Λάμπρος Φισφής θα είναι ο «διαιτητής» των «μονομαχιών» και παρουσιαστής της εκδήλωσης, ενώ η ομάδα των LP Dudes θα παρουσιάσει επικές μάχες της rap μουσικής, συνδιάζοντας το stand-up με την επιχειρηματική καινοτομία. Οικοδεσπότης του «​​Get in the Ring StartingUP Athens» θα είναι ο Ορέστης Ματσούκας, επικεφαλής της Orama Group και πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.) Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων.

    Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του υπουργείου Aνάπτυξης και του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.Α.Π.Π.) με την ονομασία «Get in the Ring StartingUP Athens» και έχει την υποστήριξη της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Η ώρα προσέλευσης για το κοινό ξεκινά από τις 4μμ και είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προεγγραφή.

    Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να κλείσετε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά, θα βρείτε  στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/ryqTbY.

    Για το «Get in the Ring StartingUP Athens» μας μίλησε ο Ορέστης Ματσούκας, επικεφαλής της Orama Group και πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.) Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων.

    Τι είναι το «Get in the Ring StartingUP Athens»;

    Το «Get in the Ring StartingUP Athens» είναι διαγωνισμός επιχειρηματικής καινοτομίας που ξεκίνησε στην Ολλανδία και πλέον έχει κατακτήσει πολλές χώρες του κόσμου. Φέτος έρχεται και στην Αθήνα από την Orama Group με τη συνεργασία του Europe Direct και έχει τη στήριξη πολύ σημαντικών φορέων (Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Υπουργείο Τουρισμού, Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών (ΕΣΥΝΕ ΑΠΠ), Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης).

    Κορυφαίες startups της Ελλάδας θα αξιολογηθούν από επαγγελματίες που έχουν άριστη γνώση της startup επιχειρηματικότητας ώστε να προκύψουν οι 4 καλύτερες που θα “μονομαχήσουν” μπροστά στο κοινό και τους κριτές σε ένα σκηνικό που παραπέμπει σε ρινγκ του μποξ. Ο τελικός νικητής θα διαγωνισθεί στον Παγκόσμιο Τελικό.

    GITR1

    Πότε και πού θα διεξαχθεί;

    Το «Get In The Ring StartingUp Athens» θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2018 στο ανακαινισμένο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη). Η ώρα προσέλευσης για το κοινό θα είναι στις 16:00.

    Μαθαίνουμε πως ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι αρκετά πρωτοποριακός. Τι ακριβώς αναμένεται να δούμε;

    Πέραν του διαγωνιστικού μέρους που σας περιέγραψα στην προηγούμενη ερώτηση, το «Get in the Ring StartingUP Athens» θα είναι εμπλουτισμένο με ψυχαγωγικά και ενημερωτικά μέρη. Ο κορυφαίος stand-up performer Λάμπρος Φισφής θα είναι ο «διαιτητής» των μονομαχιών και παρουσιαστής της εκδήλωσης, ενώ η ομάδα των LP Dudes θα παρουσιάσει epic rap battles.

    28232942_807911502751007_585536288_n

    H Orama Group στην οποία είστε και ο ιδρυτής είναι απόλυτα εξειδικευμένη στις startups επιχειρήσεις. Πώς ακριβώς μπορεί να προβληθεί μια νέα επιχείρηση;

    Στην Orama Group έχουμε την εμπειρία και τη δυνατότητα να φτιάξουμε το business brief μια startup καθώς και την στρατηγική marketing και να δημιουργήσουμε το brand της επιχείρησης από την αρχή.
    Η startup λοιπόν μπορεί να προβληθεί με τους εξής τρόπους: Χορηγούμενα events, συνεντεύξεις, advertorial άρθρα και γενικότερα προβολή στα media, ώστε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον που χρειάζεσαι. Επιπλέον αν η startup είναι τεχνολογική, web-based ή/και mobile, μπορούμε να κάνουμε το testing σε Alpha και Beta έκδοση, ή ακόμα και να τη φτιάξουμε από την αρχή.

    Πληροφορίες: https://goo.gl/ryqTbY
    Εισιτήρια: https://goo.gl/bB4Ku4
    Συμμετοχή των startups: https://goo.gl/9ic6Mr
    Event: https://goo.gl/8g39eV

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles