18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ghost Recon: Wildlands… Βολιβία, καρτέλ ναρκωτικών και ένα πανέμορφο open-ended game!

    Από σήμερα (7/3) κυκλοφορεί για Xbox One, PS4 και PC το Ghost Recon: Wildlands, το tactical shooter που θα επιχειρήσει να συνεχίσει την πολύτιμη κληρονομιά των προηγούμενων Ghost Recon, που από το 2006 που κυκλοφόρησε το πρώτο game της σειράς έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στις συνειδήσεις των gamers! Η Ubisoft για να γιορτάσει λοιπόν το release του Wildlands κυκλοφόρησε ένα καταιγιστικό trailer που σε βάζει για τα καλά μέσα στο κλίμα από το πρώτο κιόλας λεπτό!

    ghost-recon-wildlands-2

    Το launch trailer που διαρκεί περίπου ενάμιση λεπτό, ξεχωρίζει για την ατελείωτη δράση, τις εντυπωσιακές εκρήξεις και το πανέμορφο Βολιβιανό τοπίο, ενώ παράλληλα η μουσική που συνοδεύει το trailer (με το cover του θρυλικού Ready or not των Fugees) συμβάλλει καταλυτικά στην μετάδοση της μοναδικής ατμόσφαιρας του νέου παιχνιδιού της σειράς Ghost Recon. Η ανομία, ο τρόμος και η βία ζουν και βασιλεύουν και η ελπίδα μοιάζει χαμένη… μέχρι που μπαίνουν στο παιχνίδι οι ειδικές δυνάμεις των Ghosts, οι οποίες καλούνται να αποτρέψουν την κατάρρευση της Βολιβίας φέρνοντας ενώπιον της δικαιοσύνης όχι μόνο τους υπευθύνους του καρτέλ, αλλά και την κυβέρνηση. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να διεισδύσουν πίσω από τις εχθρικές γραμμές, σε μία ριψοκίνδυνη αποστολή που ο θάνατος παραμονεύει σε κάθε τους βήμα! Με το tactical gameplay να κυριαρχεί και τα εκπληκτικά visuals να δημιουργούν έναν μοναδικό Open-ended κόσμο που δίνει στους gamers μοναδική ελευθερία κινήσεων, το Wildlands είναι βέβαιο ότι θα σας καταπλήξει και μία γεύση από τον απίθανο κόσμο του, μπορείτε να πάρετε από το launch trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles