15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Ghost Rider έδωσε ώθηση στην πρεμιέρα του 4ου κύκλου του Agents of S.H.I.E.L.D.

    Η καινούργια τηλεοπτική σεζόν βρήκε το Agents of S.H.I.E.L.D. να επιστρέφει δυναμικά στο ABC και σ’ αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η παρουσία του Ghost Rider/Robbie Reyes. Από την ημέρα που είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες πως είναι πιθανό να γίνει αυτή η προσθήκη στο καστ της σειράς που είχε αρχίσει να δείχνει κάποια σημάδια κόπωσης, το ενδιαφέρον για το show μεγάλωσε και το έβαλε ξανά στις συζητήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

    agents-of-shield-season-4-premiere-ghost-rider

    Το show αν μη τι άλλο έχει αποδείξει μέχρι σήμερα πως είναι ανθεκτικό και κυρίως ξέρει να προσαρμόζεται. Από την στιγμή που είδε την ευκαιρία να εντάξει στο story τον Ghost Rider, δεν δίστασε να το προχωρήσει και να προσθέσει στο καστ τον ηθοποιό Gabriel Lunas στο ρόλο του φλεγόμενου μοτοσικλετιστή δίπλα στους ήδη γνωστούς χαρακτήρες των
    Daisy/Quake (Chloe Bennett), Phil Coulson (Clark Gregg), Leo Fitz (Iain de Caestecker), Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge) και Agent May (Ming-Na Wen).
    H πρεμιέρα λοιπόν της 4ης σεζόν, όσο αφορά τα Live+3 ratings που πλέον αποτελούν τη βασική μονάδα μέτρησης στα αμερικανικά τηλεοπτικά δεδομένα (μετράει την live τηλεθέαση και συν τo “DVR viewing” μέχρι και τρεις μέρες μετά), προσέλκυσε 5.549 εκατομμύρια, μία τεράστια αύξηση σε σχέση με τα 3.44 εκατομμύρια που έκανε η πρεμιέρα της 3ης σεζόν.  Αυτό το νούμερο αποτελεί και ρεκόρ για τη σειρά συνολικά από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται.
    Ακόμα κι αν μία σειρά όπως το S.H.I.E.L.D. έχει ολόκληρη Marvel στο background για να την υποστηρίξει, φαίνεται πως το “live” στοιχείο παίζει μεγάλο ρόλο πλέον στην τηλεόραση, αφού όπως φαίνεται κατά την διάρκεια της πρεμιέρας και λίγο μετά απ’ αυτή, η ποιότητα του επεισοδίου διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και έτσι ανέβηκαν τα νούμερα. Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι εάν ο Ghost Rider θα διατηρήσει ψηλά τη σειρά και για πόσο.
    Το επόμενο επεισόδιο του S.H.I.E.L.D., “Meet the New Boss”, θα προβληθεί αύριο 27 Σεπτεμβρίου από το ABC.

    https://www.youtube.com/watch?v=QRM5lBs-pF0

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles