21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    To Ghostbusters reboot είναι γένους… θηλυκού!

    Επί πολλά χρόνια ακούγαμε για ένα τρίτο Ghostbusters, το οποίο όμως παρά τις συγκινητικές προσπάθειες του Dan Akroyd, τελικά το εν λόγω κινηματογραφικό project δεν τελεσφόρησε ποτέ. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν είναι αργά, για αυτό και περίπου 30 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, οι Ghostbusters επιστρέφουν σε ένα reboot που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με ότι είχαμε συνηθίσει…

    ghostbusters 2
    Αυτό συμβαίνει γιατί όπως ανακοινώθηκε οι τέσσερις κυνηγοί φαντασμάτων θα είναι… γένους θηλυκού! Συγκεκριμένα, οι τέσσερις πρωταγωνίστριες στο πολυαναμενόμενο reboot θα είναι οι Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones και Kate McKinnon, οι οποίες έχουν συνδέσει το όνομα τους στο παρελθόν με πολλές κωμωδίες. Τα ονόματα των τεσσάρων πρωταγωνιστριών ανακοίνωσε στο Twitter ο σκηνοθέτης Paul Feig, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με πολλές από τις ηθοποιούς που θα παίζουν τον ρόλο των κυνηγών φαντασμάτων. Βέβαια, όπως μπορείτε να φανταστείτε η απόφαση του Feig να στηριχθεί το cast αποκλειστικά σε γυναίκες δεν πολυάρεσε σε μία μεγάλη μερίδα των fans, ωστόσο το γεγονός ότι οι νέες «Ghostbusters» έχουν μεγάλη θητεία στην κωμωδία, σίγουρα αποτελεί ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Το Ghostbusters reboot είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου του 2016 και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles