23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μέλη της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής αλλοιώνουν τη σελίδα του πρωθυπουργού των Σκοπίων

    Συνεχίζοντας τις επιθέσεις «υψηλού» προφίλ, μέλη της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής προχώρησαν στο defacement της επίσημης ιστοσελίδας του κόμματος της κυβέρνησης της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, και του πρωθυπουργού Νικόλα Γκρουέφσκι και άλλων κυβερνητικών σελίδων. Για αρκετές ώρες το Σάββατο, όσοι ήθελαν να επισκεφτούν την σελίδα του κυβερνώντος Κόμματος, έβλεπαν αυτή την εικόνα:

    Τα μέλη της GHS πήραν τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας του Σκοπιανού  Πρωθυπουργού και, σύμφωνα με ενημέρωση που μας μετέφεραν, τις επόμενες ώρες θα δώσουν στην δημοσιότητα όλα το database που αποκόμισαν από το συγκεκριμένο site, αλλά και την πλήρη λίστα των κυβερνητικών sites στα οποία πραγματοποίησαν επίθεση.

    Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή, δεν είναι η πρώτη φορά που «τα βάζει» με σκοπιανές ιστοσελίδες. Ήταν το 2006 όταν μέλη της ομάδας είχαν «φροντίσει» ώστε αρκετές ιστοσελίδες με την κατάληξη .mk, .com.mk, gov.mk να αναγράφουν «Macedonia is Greek”, δημιουργώντας τον ανάλογο… θόρυβο στους web admins της γειτονικής χώρας. Και πρόσφατα όμως, σελίδες όπως το exploringmacedonia.com είχαν αποτελέσει στόχους της GHS.

    Ευχαριστούμε τα μέλη της σκηνής για την ενημέρωση. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες της GHS στο Facebook Fan Page, εδώ

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles