16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Για ακόμη μια χρονιά η AMAZE υπεύθυνη για την ψηφοφορία του αγαπημένου reality επιβίωσης Survivor

    Η Amaze AE, η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών SMS και Audiotext στην Ελλάδα, είναι από το 2017 σταθερά πιστή στο ραντεβού της με το reality Survivor και φυσικά δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη φετινή All Star εκδοχή του, στην οποία θα ξαναδούμε παίχτες που άφησαν ιστορία σε προηγούμενες μεταδόσεις.

    Έχοντας στο δυναμικό της συνεργασίες με τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά projects της Ελληνικής αγοράς, είναι σίγουρο πως η Amaze θα σταθεί για άλλη μια χρονιά αντάξια των αναγκών του reality επιβίωσης, αναλαμβάνοντας την ομαλή και έγκυρη καταμέτρηση των ψήφων του κοινού. Η Amaze έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την απρόσκοπτη διενέργεια ψηφοφοριών, η οποία έχει την δυνατότητα διαχείρισης αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων SMS και κλήσεων, στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα που απαιτείται.

    Από την πρώτη κιόλας προβολή του Survivor All Star στις 8/1/23, η τηλεθέαση σημείωσε μέσο όρο 38,6%, καθιστώντας την αποστολή της Amaze ακόμη πιο σημαντική, κάτι που εγγυάται να φέρει εις πέρας έως τον Ιούνιο του 2023 που θα μας συντροφεύσει η εκπομπή. Άλλωστε, η αξιόπιστη τεχνική υποδομή της Amaze σε συνδυασμό με τις πρωτοπόρες ποιοτικές της υπηρεσίες, συνεχίζουν να αποτελούν σημείο αναφοράς και να την καθιστούν νο1 στο χώρο των ΜΜΕ. Γεγονός που μπορεί να επικυρωθεί από τις συνεργασίες της με μεγάλους πελάτες όπως: ΣΚΑΙ, ANT1, Αlpha, Open TV, Star και ΕΡΤ.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles