12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Για λίγες ακόμη ημέρες η προσφορά έως 6 μήνες δωρεάν συνδρομής Netflix για όσους αποκτήσουν Wind Vision

    Για λίγες ακόμα ημέρες, θα μπορούν να απολαύσουν έως και 6 μήνες δωρεάν συνδρομή Netflix όσοι κάνουν αίτηση για να αποκτήσουν τη συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης WIND VISION. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι και το Σάββατο 30 Ιουνίου τόσο από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα όσο και ηλεκτρονικά.

    WIND VISION Netflix offer (1)

    Με την WIND VISION, εκτός από πρόσβαση σε έναν ατελείωτο κόσμο περιεχομένου μέσα από περισσότερα από 60 συνδρομητικά κανάλια αλλά και μέσω των εφαρμογών του Google Play Store, η WIND δίνει τη δυνατότητα σε νέους συνδρομητές να απολαύσουν επιπλέον αγαπημένες σειρές όπως Stranger Things, Narcos, Το Στέμμα & όλες τις πρωτότυπες σειρές και ταινίες του NETFLIX.

    Επιλέγοντας ένα από τα δύο διαθέσιμα πακέτα:

    • Family Pack στα 9,90 Ευρώ (προσφέρει την μοναδική εμπειρία θέασης των συνδρομητικών καναλιών, μαζί με τις αμέτρητες δυνατότητες του αποκωδικοποιητή της WIND VISION)
    • Full Pack στα 24,90 Ευρώ (προσφέρει όλο το περιεχόμενο του Family Pack μαζί με όλη την δράση των σπουδαιότερων αθλητικών διοργανώσεων από τα 7 κανάλια Novasports)

    η WIND κάνει δώρο 3 μήνες συνδρομή NETFLIX σε όσους διαθέτουν σύνδεση WIND ADSL ή 6 μήνες συνδρομή NETFLIX για συνδέσεις WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps)

    Περισσότερες πληροφορίες για οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα WIND ή το www.wind.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles