14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Για βιασμό ανήλικης κατηγορείται ο Nick Carter των Backstreet Boys

    Ένα χριστουγεννιάτικο show είχαν ετοιμάσει οι Backstreet Boys για λογαριασμό του ABC, το οποίο όμως δε θα προβληθεί. Ο λόγος είναι ακόμη μια καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του τραγουδιστή Nick Carter, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη κοπέλα κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος το 2001, σύμφωνα με το Variety.

    H εκπομπή ήταν προγραμματισμένη να βγει στον “αέρα” στις 14 Δεκεμβρίου και θα ακούγονταν τραγούδια από το άλμπουμ των Backstreet Boys «A Very Backstreet Christmas». Η 39χρονη όμως σήμερα Shannon Routh υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του τραγουδιστή. Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2001 μετά από συναυλία των Backstreet Boys στο λεωφορείο του συγκροτήματος.

    Ο δικηγόρος του Carter ανέφερε ότι «ο ισχυρισμός για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα πριν από περισσότερα από 20 χρόνια δεν είναι μόνο νομικά άκυρος αλλά και εντελώς αναληθής».

    Η γυναίκα, η οποία πάσχει από αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση, ισχυρίστηκε ότι ήταν ανήλικη όταν συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό. Υποστήριξε ότι ρωτήθηκε από τον Carter αν ήθελε ένα ποτό. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ζήτησε χυμό μήλου, αλλά ο τραγουδιστής φέρεται να της είπε ότι είχε μόνο κράνμπερι και της έδωσε ένα «κόκκινο ποτό» που ονόμασε «χυμό VIP».

    Σε συνέντευξη τύπου με τους δικηγόρους της που προβλήθηκε μέσω Facebook είπε ότι ο χυμός είχε αλκοόλ και ότι τον ήπιε επειδή δεν ήθελε να είναι αγενής. Στη συνέχεια ο τραγουδιστής την κακοποίησε και της μετέδωσε τον ιό HPV.

    Διαβάστε επίσης: Harry & Meghan: Στις 8 Δεκεμβρίου το νέο ντοκιμαντέρ που θα… ταράξει το παλάτι (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles