16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Γιάννης Βασιλάκος (Κωτσόβολος): Η Κύπρος είναι μία από τις δυσκολότερες αγορές

    «Η Κύπρος είναι μία από τις δυσκολότερες αγορές αλλά αποτελεί τον σημαντικότερο πιλότο που έχουμε χτίσει τα τελευταία χρόνια είτε σε συστήματα είτε γιατί μας μαθαίνει πώς είναι να λειτουργείς και να προσαρμόζεσαι σε μία διαφορετική κουλτούρα και θα αποτελέσει τον οδηγό για την είσοδο σε νέες αγορές». Αυτά ανέφερε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, Γιάννης Βασιλάκος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας.

    Σύμφωνα με τον κ. Βασιλάκο , ο κύκλος εργασιών της εταιρείας για τη χρήση που έκλεισε τον Απρίλιου του 2022 διαμορφώθηκε στα 654 εκατ. ευρώ αυξημένος κατά 13,1%, και τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν κατά 20,6% και διαμορφώθηκαν στα 25,2 εκατ. ευρώ από 20,9% που ήταν στη χρήση 2020-2021.

    Όπως αναφέρθηκε, οι επενδύσεις της Κωτσόβολος για το προαναφερόμενο οικονομικό έτος έφτασαν στα €13.2 εκ., σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 20,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

    Για το 2022-2023 η Κωτσόβολος προγραμματίζει επενδύσεις ύψους 12,4 εκατ. ευρώ που θα είναι εστιασμένες στο άνοιγμα νέων καταστημάτων και στις ανακαινίσεις / μεταστεγάσεις υφιστάμενων καταστημάτων.

    Στο πλαίσιο αυτό, Κρήτη και Ζάκυνθος, είναι τα δυο νέα νησιά στα οποία η Κωτσόβολος θέλει να έχει παρουσία. Για τον σκοπό αυτό ξεκίνησε ήδη την διαδικασία αναζήτησης των κατάλληλων κτιρίων για το άνοιγμα των νέων αυτών καταστημάτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles