18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί αγαπάμε τόσο πολύ τους villains; Η απάντηση στο Necessary Evil: Super-Villains of DC Comics

    Μεταξύ μας τώρα, καλοί οι ήρωες, αλλά είναι φορές που ο μπερδεμένος κόσμος των “villains”, των ορκισμένων αντιπάλων τους, αποδεικνύεται πως έχει περισσότερη ίντριγκα, ενδιαφέρον και γοητεία.

    evil-1024x576

    Γιατί άλλωστε νομίζετε πως οι ηθοποιοί λατρεύουν να παίζουν τους κακούς; Ρωτήστε και τον Christopher Lee που κάτι ξέρει παραπάνω, και που είναι ο ιδανικός αφήγητής του επερχόμενου ντοκιμαντέρ, Necessary Evil: Super-Villains of DC Comics. Πόσο έχουν επηρεάσει οι “villains” τις διάσημες ιστορίες που ξέρετε μέχρι σήμερα; Ποια είναι η ψυχολογία ενός “villain”; Πως εξελίχθηκαν στην πορεία του χρόνου;
    Διάσημοι σκηνοθέτες, Guillermo Del Toro, Zack Snyder, Richard Donner κλπ. δίνουν την δική τους άποψη επί του θέματος με συνεντεύξεις τους, σ’ ένα ντοκιμαντέρ που κεντρίζει τρομερά το ενδιαφέρον. Και μόνο τη φωνή του Lee να ακούς να μιλάει για τους “κακούς” της DC Comics (που έχει πολλούς και εξαιρετικούς…), φτάνει. Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray και DVD στις 25 Οκτωβρίου και μπορείτε να το παραγγείλετε από το Amazon. 

    https://www.youtube.com/watch?v=FJ-DCbVsrn8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles