19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Γιατί δεν έχει Apple Watch ο Barack Obama;

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama έκανε μία εορταστική special εμφάνιση με την άφιξη του νέου έτους και της νέας σεζόν στο Comedians In Cars Getting Coffee, ένα talk show του Jerry Seinfeld στο Crackle.com.

    Οδήγησε μία εντυπωσιακή Corvette Stingray του 1963, μας έδειξε τα ενδότερα του Λευκού Οίκου, ενώ προς το τέλος του video εμφανίζεται και το αγαπημένο του wearable, το οποίο βλέπετε στο ακόλουθο screenshot. Δεν είναι ωστόσο ένα Apple Watch όπως θα περίμεναν πολλοί, καθώς ο πρόεδρος αγαπάει ιδιαίτερα τα προϊόντα της Apple, αλλά ένα Fitbit Surge. Γιατί;

    potus-fitbit

    Ο λόγος είναι ότι απαγορεύεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ να έχει μαζί του smartphones και άλλα gadgets με recording devices, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του, έτσι έχει περιοριστεί στο να φοράει την πρόταση της Fitbit, ένα wearable με GPS, που παρακολουθεί βήματα, καρδιακό παλμό, τις θερμίδες που καίτε και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

    Πάντως στη συσκευή που χρησιμοποιεί ο Obama μαθαίνουμε πως έχει απενεργοποιηθεί και η GPS λειτουργία για ευνόητους λόγους.

    Όλη η συνέντευξη του cool Barack Obama είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όσο και ο πολύ καλός Seinfeld, και μπορείτε να τους απολαύσετε σε αυτό εδώ το link από το site της εκπομπής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles