17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί διαμαρτύρονται στη Ρωσία; Γι αυτό…

    Έχετε ακούσει για τις μαζικότατες διαδηλώσεις στο κέντρο της Μόσχας μετά τις πρόσφατες εκλογές, εναντίον του Πούτιν; Όλες αυτές τις φημολογίες περί “στημένων” αποτελεσμάτων και “δικτατορικής” προσκόλλησης του προέδρου Πούτιν στην εξουσία;

    Ε, για το κομμάτι των «στημένων» αποτελεσμάτων, δεν γνωρίζουμε αν έχουν δίκιο οι οπαδοί της αντιπολίτευσης, αλλά έχουν κάθε δίκιο να ξεσηκώνονται. Σε μία χώρα που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού πεινάει, κυριολεκτικά, ο Πούτιν αποφάσισε να κάνει βουλευτή ένα… κουνελάκι.

    Ο λόγος για την Maria Kozhevnikova, 27 ετών, ηθοποιό, που έχει στο ιστορικό της μία γυμνή φωτογράφιση για το Ρωσικό playboy μετά από τον χωρισμό της με τον τότε φίλο της. Τα media την εκθειάζουν για τα προσόντα της αλλά η αντιπολίτευση, στα social media, μιλά ανοιχτά για την τακτική του Πούτιν να υποβαθμίζει την σοβαρή πολιτική πραγματικότητα με «κουνελάκια».

    Το εν λόγω κουνελάκι πάντως, που κοσμεί την Ρωσική Βουλή είναι και τηλεοπτική σταρ, εκτός από ηθοποιός και δηλώνει πως είναι μία τυπική πολίτης της Ρωσικής Συνομοσπονδίας. Αντιμετωπίζει τα ίδια καθημερινά προβλήματα με όλους τους πολίτες του κράτους και πιστεύει πως η εκλογή της είναι μία ευκαιρία να μιλήσει για λύσεις στα προβλήματα αυτά.

    Μεταξύ μας… Αναρωτιόμαστε πόσο κοινά είναι τα προβλήματα της Μαρία με την πλειοψηφία του Ρωσικού λαού. Ίσως το κοινό πρόβλημα που έχει η Μαρία με την μέση Ρωσίδα είναι στο χρώμα της καλτσοδέτας…

    Δεν χρειάζεται να σας πούμε τι έχει γίνει στο Youtube με το παρακάτω video ε;

    Πηγή: The Daily Mail οφ κορς

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles