23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί να επενδύσετε σε ένα iPhone 15 – Τι λέει η Apple για τις παλαιότερες συσκευές

    Οι σχετικά αργές πωλήσεις του iPhone 15 ανάγκασαν την Apple να λάβει κάποια μέτρα, όπως είναι η προσφορά μεγάλων εκπτώσεων στην Κίνα και η προσπάθεια να πείσει τους καταναλωτές ότι τα νέα κινητά της διαθέτουν μεγάλο storage. Η εταιρεία πρόσφατα πρόσθεσε μια νέα σελίδα στο website της με τον τίτλο “Λόγοι για Αναβάθμιση” προκειμένου να επισημάνει τι χάνουν οι ιδιοκτήτες παλαιότερων iPhone που δεν αγοράζουν το iPhone 15.

    Γιατί να αναβαθμίσετε σε iPhone 15

    Προς το παρόν μπορείτε να δείτε μόνο πώς συγκρίνεται η σειρά iPhone 15 με τα iPhone 11 και iPhone 12. Αυτό πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι τα iPhone 14 και iPhone 13 είναι ακόμα αρκετά πρόσφατα μοντέλα. Ο μέσος καταναλωτής κρατά το τηλέφωνό του για δυόμιση χρόνια, έτσι οι ιδιοκτήτες αυτών των συσκευών δεν αναμένεται να αναβαθμίσουν. Υπάρχουν μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ του iPhone 12 και του iPhone 11, και η Apple έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες να τις επισημάνει στη νέα της σελίδα. Για παράδειγμα, η εταιρεία σημειώνει ότι το “iPhone 15 προσφέρει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από το iPhone 11” και η GPU του είναι 60% ταχύτερη.

    Το iPhone 15 διαθέτει επίσης Dynamic Island και θύρα USB-C, που και τα δύο λείπουν από το iPhone 11 και το iPhone 12. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Apple διαθέτουν επίσης χαρακτηριστικά όπως τα Action mode για σταθερά βίντεο και λειτουργία Cinematic που τα τοποθετούν ανάμεσα στα καλύτερα κινητά του 2024.

    Η Apple επίσης σημειώνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε από 180 έως 630 δολάρια όταν ανταλλάξετε ένα iPhone 11 ή μεταγενέστερο μοντέλο.

    Η επόμενη σειρά της εταιρείας, τα iPhone 16, όπως αναφέρεται, αναμένεται να φτάσει στην αγορά με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης και το iOS 18.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles