18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί στα Apple stores τα notebook είναι ανοιχτά πάντα στις 70 μοίρες;

    Τίποτα μα τίποτα δεν είναι τυχαίο σε ένα κατάστημα Apple. Από τα πλακάκια στο δάπεδο, έως και τη μουσική. Αν νομίζετε λοιπόν ότι η Apple έχει υψηλές πωλήσεις στα προϊόντα της, μόνο και μόνο από το design, έχετε κάνει λάθος.

    Στο Forbes μας ενημερώνουν πως οι υπάλληλοι στα καταστήματα Apple χρησιμοποιούν ένα πολύ συγκεκριμένο τρικ για να εξασφαλίζουν  πωλήσεις. Χρησιμοποιούν μία ειδική εφαρμογή για iPhone για να μετρούν και να επιβεβαιώνουν πως όλες οι οθόνες των notebooks είναι ανοιχτές στις 70 μοίρες, ακριβώς.

    Ο βασικός λόγος για τον οποίο οι οθόνες των notebooks είναι ελαφρώς κεκλημένες ακριβώς στις 70 μοίρες, είναι για να παροτρύνουν τους καταναλωτές να προσαρμόσουν εκείνοι την οθόνη στην καλύτερη θέση για το ύψος και την οπτική τους. Με άλλα λόγια, έτσι παροτρύνουν  τους καταναλωτές να αγγίξουν τη συσκευή! Η Apple θέλει να δείτε την οθόνη μόνοι σας και να πειραματιστίετε με εφαρμογές και ιστοσελίδες ώστε να έχετε οι ίδιοι την εμπειρία των συσκευών.

    Για τον ίδιο λόγο στα καταστήματα Apple μπορεί κάποιο να περάσει απεριόριστο χρόνο με τις συσκευές, παίζοντας ή σερφάροντας στο Internet, χωρίς κάποιος να τον πιέσει να φύγει. Ξέρουν ότι τα προϊόντα τους είναι εξαιρετικά και μόνο αν τα δοκιμάσει κάποιος από μόνος του θα το καταλάβει και θα του είναι δύσκολο να βγει από το κατάστημα χωρίς να αγοράσει ένα από αυτά.

    Πηγές: Gizmodo, Forbes, LifeHacker

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles