BREAKING

Ginius Driver G1-1000: Για να είσαι πάντα στο σωστό δρόμο

Είτε είστε στην Θεσσαλονίκη, είτε στην Πάτρα, είτε στην Πανεπιστημίου, το Ginius Driver G1-1000 είναι κάτι παραπάνω από ένα τυπικό PNA. Είναι το σημείο αναφοράς των συσκευών GPS. Πέρα από το ολοκληρωμένο packaging, είναι το εργαλείο που θα σας καθοδηγήσει με ακρίβεια εντός Ελλάδας και αυτό είναι μεγάλη κατάκτηση – για την ημεδαπή εννοώ. Με κανένα άλλο σύστημα δεν θα πλοηγηθείτε ταχύτερα, σε κανένα δεν θα βρείτε ακριβέστερη δρομολόγηση από εδώ. So ginius...

Κάποτε στην Αθήνα υπήρχαν κάτι τεράστια PDA που ενσωμάτωναν δέκτες GPS. Τα προτιμούσαν οι ταξιτζήδες γιατί ήταν ευκολότερο να βρίσκουν την εκάστοτε παραγγελιά-τοποθεσία καθώς όλη μέρα στο τιμόνι υπήρχαν στιγμές που έκανε reset ο εγκέφαλος. Τώρα δεν έχει ταξιτζήδες –ή μάλλον έχει– αλλά αυτοί δεν κυκλοφορούν με PDA. Αυτό που μετράει σήμερα είναι ένα PNA και πιο συγκεκριμένα το G1-1000 που κάνει τα πάντα αφοπλιστικά απλά. Αν βαριέστε αυτό το «θα πάω στο περίπου και τα βρίσκω μετά», με το συγκεκριμένο σύστημα πλοήγησης είναι σχεδόν απίθανο να ξανά-γκρινιάξετε.

Ευκολότερα δεν γίνεται. Εισάγετε στο ελληνικό πληκτρολόγιο, με ελληνικούς χαρακτήρες, την τοποθεσία που θέλετε στα... ελληνικά και το σύστημα εντοπίζει ακαριαία τον δρόμο που θέλετε να πλοηγηθείτε (με σειρά προτεραιότητας βάσει τοποθεσίας), απλοποιώντας τα πράγματα δραματικά. Ο υπολογισμός της διαδρομής κρατάει κατά μέσο όρο δυο δευτερόλεπτα και με ένα άγγιγμα στο αντίστοιχο εικονικό πλήκτρο είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Στα συν και η εφαρμογή Mapper (που δίνεται δωρεάν) μέσω της οποίας μπορείτε να εισάγετε όλες τις επαφές σας από το Outlook απευθείας στη συσκευή και να έχετε άμεση πρόσβαση στις διευθύνσεις των αγαπημένων σας πρόσωπων – τις οποίες μπορείτε να επεξεργάζεστε και εκ των υστέρων εύκολα, μέσω PC.

Έκτος από τις κλασικές λειτουργίες για 2D ή 3D προβολή και την χαρισματική ευχρηστία του περιβάλλοντος πλοήγησης (για την ιστορία ανήκει στην Κροατική Mireo), αυτό που κάνει το Ginius Driver να ξεχωρίζει είναι οι χάρτες του. Εδώ θα βρείτε τη μεγαλύτερη κάλυψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον Ελλαδικό χώρο ταυτόχρονα με σημεία που πρέπει να αποφύγετε όπως αυτοκινητόδρομους, διόδια, τον δακτύλιο της Αθήνας (μονά-ζυγά) αλλά και αρκετές άλλες ευκολίες που θα τις ανακαλύψετε όταν εντάξετε το G1-1000 στη δική σας καθημερινότητα.

Το συγκεκριμένο PNA αποτελεί ένα από τα ελάχιστα με οθόνη ανάλυσης 800x480 pixels κάτι το οποίο βελτιώνει μεν το αισθητικό αποτέλεσμα, από την άλλη δε επιβαρύνει το έργο του επεξεργαστή σημαντικά. Αυτό που ενοχλεί πάντως επί του πρακτέου είναι η μεμβράνη που καλύπτει το πάνελ, δημιουργώντας εκνευριστικές αντανακλάσεις που δυσκολεύουν τη ανάγνωση των πληροφοριών κάτω από έντονο φως. Κατά τα άλλα ο δέκτης GPS 64άρων καναλιών κλειδώνει σήμα για πλάκα, ενώ σε μόνιμη βάση επικοινωνεί με  10 δορυφόρους minimum.

To Ginius Driver θα το βρείτε στο www.forthnet.gr στην τιμή των €149Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment