22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Gionee Elife S5.1. To smartphone που είναι πιο λεπτό και από μολύβι!

    Η Gionee είναι μία κινεζική εταιρεία που φημίζεται για τις εξαιρετικά λεπτές συσκευές που κυκλοφορεί. Μετά το Elife S5.5, το οποίο διέθετε πάχος μόλις στα 5mm, η Gionee καταφέρνει να ξεπεράσει τον εαυτό της, καθώς με το Elife S5.1 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στη κινεζική αγορά μέσα στο Σεπτέμβριο πετυχαίνει το αδιανόητο, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το πάχος σε μία συσκευή της, φτάνοντας την στα 5.15mm (το πάχος του προηγούμενου Elife ήταν στα 5.5mm).

    Gionee-Elife S5.1

    Οι ακριβείς διαστάσεις του Elife S5.1 είναι 139.8mm x 67.4mm x 5.15mm και σύμφωνα με την Gionee, η συγκεκριμένη συσκευή είναι πιο λεπτή και από ένα μολύβι! Ωστόσο, το μοντέλο της Gionee δεν είναι μόνο λεπτό, αλλά και εξαιρετικά δυνατό σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs του, καθώς προσφέρει AMOLED display 4.8 ιντσών, ποιότητας 720p με πυκνότητα pixels στα 306ppi., ενώ ο αισθητήρας της κυρίας κάμερας του μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ποιότητας έως και 8MP, με την μπροστινή του κάμερα να καλύπτει πλήρως τους λάτρεις των selfie φωτογραφιών, καθώς προσφέρει αναλύσεις έως και 5MP. Ο επεξεργαστής του είναι ένας τετραπύρηνος Snapdragon 400, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 1.2GHz και συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος του Elife S5.1 ανέρχεται στα 16GB (ωστόσο από την συσκευή της Gionee απουσιάζει η δυνατότητα για επέκταση μέσω κάρτας microSD). Τέλος, το Elife S5.1 τρέχει λειτουργικό Android 4.3 και έρχεται μαζί με το Amigo 2.0 user interface που αναπτύσσει η ίδια η Gionee. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του Elife S5.1, ωστόσο μπορείτε να το θαυμάσετε στις φωτογραφίες του που ακολουθούν…

    Gionee-Elife S5.1
    Gionee-Elife S5.1

    Gionee-Elife S5.1

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles