24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Gionee GN9005. Ένα από τα πιο λεπτά smartphone όλων των εποχών!

    Η Gionee είναι μία κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphones, η οποία δεν είναι και τόσο γνωστή στα μέρη μας και γενικότερα στις δυτικές αγορές. Ωστόσο, στην ξεχωριστή αγορά της Κίνας και της Ινδίας, η Gionee κατέχει ένα αρκετά σεβαστό μερίδιο της αγοράς. Η κινεζική εταιρεία βέβαια το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστή για τις εξαιρετικά λεπτές συσκευές της, καθώς μετά το Elife S5.5 που είχε πάχος μόλις στα 5,5mm, η Gionee ξεπερνάει για μία ακόμη φορά τον εαυτό της, καθώς με το GN9005, το πάχος της συσκευής ανέρχεται στα 5mm.

    gionee-gn9005-tenaa

    Για να καταλάβετε πόσο «slim» είναι το GN9005, το πάχος ενός iPhone 5S της Apple είναι περίπου στα 7.6mm, ενώ το πάχος ενός Samsung Galaxy S5 ανέρχεται στα 8.1mm. Πέραν της ιδιαίτερα λεπτής κατασκευής το smartphone της Gionee προσφέρει μία σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία καλύπτουν όχι μόνο τις βασικές αλλά και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες του χρήστη. Συγκεκριμένα, διαθέτει AMOLED display 4.8 ιντσών με ανάλυση 720×1280 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή που τρέχει στο 1.2GHz με ενσωματωμένη μνήμη RAM στο 1GB, καθώς επίσης 16GB αποθηκευτικού χώρου, λειτουργικό Android 4.3 και αισθητήρες κάμερας στα 8MP (κύρια) και 5MP (secondary).

    Αν και είναι λίγο δύσκολο να το δούμε από τα μέρη μας, ωστόσο δεν μπορούμε παρά να βγάλουμε το καπέλο στην Gionee για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης των smartphone της, καθώς αδιαμφισβήτητα βάζει τα γυαλιά σε άλλες πιο ισχυρές και γνωστές εταιρείες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles