24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Βαρεθήκατε τα smartphones με το ίδιο design; To flip phone Gionee W909 είναι το… “κάτι άλλο”!

    Η αλήθεια είναι ότι στον κόσμο των smartphones σπανίως βλέπουμε συσκευές που να διαφοροποιούνται σε κάποιο βαθμό στο design τους, καθώς οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν θέλουν να… τολμήσουν. Για αυτό και ένα flip phone με σύγχρονα features δε γίνεται να μην μας τραβήξει το ενδιαφέρον. Η Gionee λοιπόν προσφάτως, παρουσίασε στη Κίνα (που αλλού;) το W909, ένα εντελώς ξεχωριστό και εναλλακτικό smartphone με flip σχεδιασμό, δύο displays, κλασικό πληκτρολόγιο και εντυπωσιακά specs (λίγο απ’ όλα δηλαδή)…

    Gionee-W909 4

    Αν και εμφανισιακά θυμίζει προ δεκαετίας old-school flip κινητά, ωστόσο σε καμία περίπτωση τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν θα απογοητεύσουν τον μέσο χρήστη, καθώς διαθέτει δύο displays (εσωτερικό / εξωτερικό) 4.2 ιντσών με ανάλυση στα 720p έκαστο, MediaTek Helio P10 chipset, 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, το Gionee W909 βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop όπου πάνω στο λειτουργικό της Google βρίσκεται το ειδικά σχεδιασμένο UI της κινεζικής εταιρείας, ενώ τέλος διαθέτει κύρια κάμερα στα 16MP, μία μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.530mAh και θύρα USB Type-C!

    Gionee-W909 2

    Αναμφίβολα, η πρόταση της Gionee ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και παρόλο που πολύ δύσκολα θα κάνει την εμφάνιση της στην ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο κάτι μας λέει ότι οι Κινέζοι καταναλωτές θα το «τιμήσουν» και με το παραπάνω!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles