18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Gipht.me! H Ελληνική πλατφόρμα που αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους φίλους μας

    Μας αρέσουν τα δώρα. Σας αρέσουν τα δώρα. Κι όταν αυτό συνδυάζεται με μία πανέξυπνη πλατφόρμα που μας επιτρέπει, αυτά τα δώρα να τα στέλνουμε μέσα από το smartphone μας… Wow!

    Meet Gipht.me
    To Gipht.me λοιπόν, που μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store ή και το Android Market είναι ένας πανέξυπνος τρόπος επικοινωνίας που κάνει τα μηνύματά σας εντελώς interactive. Τα πράγματα που μπορείτε να πείτε στους φίλους σας με την μορφή πανέξυπνων δώρων, ή οι φωτογραφίες από ένα event στο οποίο είχατε πάει μαζί, γίνονται ακόμα πιο προσωποποιημένες. Αν θέλετε να πείτε τα πράγματα «αλλιώς» στους φίλους σας, θα τους στείλετε ένα gipht!

    Τι είναι το gipht;
    Χμ… τα giphts είναι μηνύματα, παιχνίδια, κουπόνια, ψηφιακά προϊόντα, και άλλα πολλά. Ουσιαστικά τα giphts είναι διάφορα ψηφιακά πράγματα που μπορείτε να στείλετε στους φίλους σας. Κάθε τόσο, η συλλογή από giphts που θα είναι στην διάθεσή σας θα εμπλουτίζεται από νέα «καλούδια» και πολλές προσφορές από καταστήματα και επιχειρήσεις. Έτσι, το gipht που θα στείλετε στους φίλους σας, μπορεί να μην είναι μόνο ένα ψηφιακό χαριτωμένο γατί, αλλά ένα κουπόνι για απεριόριστη κατανάλωση pop corn, όσο θα βλέπετε το τελευταίο blockbuster στο σινεμά της γειτονιάς σας.

    Τι κοστίζει;
    Τίποτα. Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη ήδη για συσκευές iOS και Android και αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη και για Windows Phones και Bada, είναι δωρεάν. Το ίδιο και τα giphts που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Προς το παρόν. Θα υπάρξουν giphts που θα είναι με χρέωση στο μέλλον.
    Χρειάζεται οι φίλοι μου να έχουν συσκευή με το ίδιο λειτουργικό ή να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή για να δουν τα giphts μου;
    Όχι. Αν διαθέτουμε Android μπορούμε να στέλνουμε τα giphts που θέλουμε στους φίλους μας κι ας διαθέτουν iOS. Αν δεν έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, θα τους έρθει ένα μήνυμα που θα τους ειδοποιεί πως έχουν ένα gipht και πρέπει να κατεβάσουν την ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για να το δουν.

    Γιατί μου αρέσει;
    Γιατί είναι χαριτωμένο. Γιατί είναι ένα απολύτως Ελληνικό start up που θα ξεκινήσει αυτές τις μέρες. Γιατί χρειάζομαι λόγους να χαμογελώ όταν κοιτάζω το smartphone μου. Γιατί θα μπορώ να εκμεταλλευτώ προσφορές και κουπόνια από τοπικές επιχειρήσεις. Και γιατί μου αρέσει να βλέπω καινούριες, μοντέρνες και λειτουργικές ιδέες!
    Αναζητήστε το Gipht.me στο Android Market και το App Store

    Introducing gipht.me from gipht.me on Vimeo.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles