11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Global Game Jam [Cyprus]: Ξεκινά την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Kinx eSports Arena

    Με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας, του πειραματισμού και της συνεργασίας στον τομέα της Τεχνολογίας και των Βιντεοπαιχνιδιών, ο οργανισμός eSports Kinx Gaming και η PrimeTel PLC φέρνουν στην Κύπρο για πρώτη φορά την διοργάνωση του διεθνούς Global Game Jam.

    Πρόκειται για την μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών, με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 108 χώρες,  800 διαφορετικές τοποθεσίες, 42,000 συμμετέχοντες και 8,606 νέα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, για 48 ώρες, Game Developers, Game Artists, Content Designers, Game Music Designers, Programmers σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε οργανωμένους χώρους (Jam Sites) και αναπτύσσουν βιντεοπαιχνίδια προάγοντας την καινοτομία, τον πειραματισμό και την συνεργασία. Η εκκίνηση γίνεται στην Νέα Ζηλανδία και τελευταία ξεκινάει περίπου 24 ώρες μετά η Χαβάη.

    Σε ότι αφορά την Κύπρο, το Global Game Jam [Cyprus] θα ξεκινήσει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στους χώρους του Kinx eSports Arena (Στασίνου 7, στην Έγκωμη). Απευθύνεται σε άτομα που έχουν πάθος με την δημιουργία παιχνιδιών ανεξαρτήτου εμπειρίας ή τεχνογνωσίας, τα οποία μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.

    Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση Global Game Jam Cyprus μπορούν να γίνουν από άτομα άνω των 18 ετών μέσω της ιστοσελίδας www.globalgamejamcyprus.org.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles