24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Global Map, replays και 3D touch λειτουργίες για το Periscope

    Μια σειρά από νέες υπηρεσίες παρουσιάζει το Periscope στους χρήστες του, μέσα από το επίσημο blog του. Αρχικά, ανανέωσε τον χάρτη των broacasts όπου μέχρι πρότινως εμφάνιζε όλα τα Live broadcasts. Πλέον, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν και Broadcasts των τελευταίων 24 ωρών σε replay. Κάνοντας zoom in σε κάποια τοποθεσία, θα τους εμφανίζονται bullets σε κόκκινο (LIVE) και μπλέ χρώμα (Replay).

    Periscope maps

    Πριν από μερικές μέρες, το κοινωνικό δίκτυο παρουσίασε δυνατότητες rewind και fast forward αρχικά για την web έκδοση. Στην τελευταία του επίσημη ανακοίνωση, παρουσιάζει την δυνατότητα αυτή ως “Skip Ahead in Replays”, αναφέροντας ότι το rewind και το fast forward στα replays, θα ισχύει και για τις mobile εφαρμογές του.

    Επιπλέον, το Periscope ανέπτυξε υπηρεσίες 3D touch για τα iPhones 6S και 6S+. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων συσκευών και χρήστες του δικτύου, πατώντας επάνω στο εικονίδιο του Periscope, θα τους εμφανίζονται οι εξής επιλογές: Broadcast, Broadcast Mutuals, Teleport και Search People.

    periscope 3d touch

    Από την άλλη πλευρά, οι κάτοχοι Android συσκευών αποκτούν δυνατότητα zoom in και zoom out κατά τη διάρκεια του broadcasting.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles