21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    GM 5: Το νέο smartphone του προγράμματος Android One με Nougat που έρχεται και στην Ελλάδα

    Η General Mobile, ένας κατασκευαστής που εδρεύει στην Τουρκία και ο οποίος συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα «Android One» της Google, ανακοίνωσε ένα νέο smartphone το οποίο θα κυκλοφορήσει στα πλαίσια αυτού του προγράμματος. Γνωστό με την κωδική ονομασία GM 5, είναι το πρώτο Android One smartphone το οποίο τρέχει τη Nougat έκδοση του συγκεκριμένου λειτουργικού.

    gm5

    Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η συσκευή εξοπλίζεται με ένα Qualcomm Snapdragon SoC το οποίο διαθέτει τετραπύρηνο CPU. Παράλληλα, φέρει οθόνη των 5 ιντσών, 2GB RAM και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος διαμορφώνεται στα 16GB. Στο πίσω μέρος, ο υποψήφιος αγοραστής θα συναντήσει μια κάμερα των 13MP, ενώ μπροστά υπάρχει ακόμη μια των 5MP και διαθέτει μπαταρία 2.500 mAh.

    Οι διαστάσεις της συσκευής φθάνουν τα 140,5 x 69,75 x 9,3 χιλιοστά, το βάρος αγγίζει τα 60 γραμμάρια και θα καταφθάσει σε πολλές χρωματικές εκδόσεις για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει σε αρκετές χώρες και πιο συγκεκριμένα σε Αζερμπαϊτζάν, Αλβανία, Αφγανιστάν, Βέλγιο, Βοσνία, Κροατία, Κύπρο, Γεωργία, Γκάνα, Ελλάδα, Ιράκ, Κένυα, Λουξεμβούργο, Μολδαβία, Ολλανδία, Πακιστάν, Σερβία, Τυνησία, Τουρκία και Ουζμπεκιστάν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles