22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκινάει το επίσημο roll-out του Gmail 5.0 για Android με Material Design και υποστήριξη κάθε email provider

    Είχαμε γράψει για τη διάθεση των APK files, τώρα, ωστόσο, η ανανεωμένη εφαρμογή Gmail για Android ξεκινάει να διατίθεται ως update και μέσω του Play Store. Με εμφάνιση που εμπνέεται φυσικά από τη φιλοσοφία του Material Design, το οποίο φέρνει η Google σταδιακά σε όλα της τα προϊόντα, το Gmail App ακολουθεί ένα νέο σχεδιασμό, από τον οποίο ξεχωρίζουν τo ιδιαίτερα βολικό reply button κάτω από τα μηνύματα, για πιο εύκολη και γρήγορη απάντηση σε μία συζήτηση όταν είστε εν κινήσει.

    Gmail Blog Tablet image

    Επιπλέον, όταν έχετε πρόσβαση από το Android tablet σας, θα παρατηρήσετε ότι είναι ευκολότερο να εναλλάσσεστε μεταξύ accounts και στις διάφορες κατηγορίες του inbox.

    Τέλος, η ενημερωμένη εφαρμογή υποστηρίζει πλέον όλους τους email providers, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό φάκελο π.χ. για το Yahoo Email ή τον Outlook λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας POP/IMAP.

    Gmail Blog Mobile Image

    Η νέα εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις συσκευές που ενσωματώνουν από την έκδοση Android 4.0 και έπειτα και θα αρχίσει να διατίθεται σταδιακά, μέσα στις επόμενες μέρες, στο Google Play Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles