21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Gmail διευκολύνει τη διαδικασία «Unsubscribe» από τις λίστες email!

    Συχνά πυκνά λαμβάνω αρκετά emails με newsletters από εταιρίες στις οποίες ποτέ δεν έκανα εγγραφή. Αυτό συμβαίνει διότι είτε κάποιος άλλος χρήστης έκανε εγγραφή με το email μου και δε μου στάλθηκε ποτέ email επιβεβαίωσης της εγγραφής, είτε επειδή η εταιρία βρήκε κάπως το email μου και θέλησε να το εκμεταλλευτεί για να πουλήσει κλικς, προϊόντα ή υπηρεσίες.

    google gmail

    Στα περισσότερα emails αυτού του τύπου, περιλαμβάνεται κάπου προς το τέλος, πολλές φορές με μικρά γράμματα, ένας σύνδεσμος με την επιλογή «Unsubscribe» για απεγγραφή από τη λίστα των emails στην οποία αποστέλλονται τακτικά τα emails.

    Gmail Unsubscribe Link

    Την επιλογή αυτή θέλει το Gmail να αναδείξει στους χρήστες, κάνοντας ευκολότερο τον εντοπισμό της, αφού πλέον η επιλογή θα μεταφέρεται αυτόματα στο δεξί μέρος του ονόματος του αποστολέα, στις καρτέλες Κοινωνικά, Προσφορές και Φόρουμ.

    Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες θα μπορούν ευκολότερα να απεγγράφονται από ανεπιθύμητα email που λαμβάνουν, ενώ οι αποστολείς αυτών των email θα έχουν λιγότερες πιθανότητες να χαρακτηριστεί το email τους ως spam.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles