20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Γνήσιος… τρόμος στο πρώτο trailer του Alien: Romulus

    Εδώ και χρόνια γνωρίζαμε ότι μια ταινία Alien με σκηνοθέτη τον Fede Álvarez βρισκόταν στα σκαριά, αλλά δεν είχαμε ιδέα πώς θα έμοιαζε ή τι θα αφορούσε. Αυτό αλλάζει σήμερα, αφού έχουμε το πρώτο υλικό.

    Η Disney μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Alien: Romulus, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Álvarez (Evil Dead, Don’t Breathe), με πρωταγωνιστές τους Cailee Spaeny (Priscilla, Civil War) και Isabela Merced (Madame Web) ως οι νεότερες, αλλά αξιοσημείωτες κοπέλες που αντιμετωπίζουν τα παράξενα οντά με το οξύ να ρέει στο αίμα τους, ενώ εντάσσονται στις τάξεις των Sigourney Weaver και Noomi Rapace.

    Τι να περιμένουμε τελικά; Ακούσαμε πολλές φήμες, όμως, επιτέλους, εδώ έχουμε το πρώτο δείγμα του Alien: Romulus.

    Δείτε το πρώτο trailer του Alien: Romulus:

    Η επίσημη περιγραφή αναφέρει το εξής: “Καθώς σκαλίζουν τα βάθη ενός εγκαταλειμμένου διαστημικού σταθμού, μια ομάδα νέων αποίκων του διαστήματος έρχονται αντιμέτωποι με το πιο φρικτό είδος ζωής στο σύμπαν.”

    Σημειώνεται ότι ο Ridley Scott, πατέρας των ταινιών Alien, είναι πλέον παραγωγός, ενώ η ταινία, μετά το σινεμά, θα μεταδοθεί και στο Disney+ όπως συμβαίνει πλέον με όλες τις ταινίες της 20th Century Fox. Η εταιρεία αναφέρει στην περιγραφή της ότι η νέα ταινία τρόμου και επιστημονικής φαντασίας, θα επαναφέρει το franchise τις ρίζες του.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles