21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίσαμε τη νέα οικογένεια wearables MOVE της Alcatel στην IFA 2016 (photos)

    Η νέα οικογένεια MOVE που η Alcatel εγκαινίασε στην IFA 2016 αποτελείται από wearables κατάλληλα για το σύγχρονο lifestyle αλλά και όλες τις ηλικίες: Eίναι τα MOVETIME WiFi Watch, MOVE Track&Talk, MOVE Track και MOVEBAND που θα σας προσφέρουν λύσεις στην καθημερινότητά σας με ασφάλεια, design, λειτουργικότητα αλλά και έμφαση στο fitness και την εύκολη επικοινωνία σας.

    MOVETIME WiFi Watch2

    Το MOVEBAND είναι το πρώτο active bracelet της Alcatel που, χρησιμοποιώντας μία ειδική εφαρμογή, σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τη φυσική σας δραστηριότητα και άσκηση (απόσταση που διανύεται, παλμούς, χρόνο, θερμίδες) όπως επίσης και τα μοτίβα ύπνου σας.

    MOVEBAND

    Διαθέτει trendy design σε φωτεινά χρώματα και χρόνο φόρτισης λιγότερο απο 2 ώρες, ενώ θα πωλείται σε πακέτο με κινητά της Alcatel.

    MOVETIME WiFi Watch1

    Το MOVETIME Wi-Fi Watch είναι ένας ιδανικός σύντροφος στην καθημερινότητα κάθε πολυάσχολου ατόμου. Σας επιτρέπει να διεκπεραιώνετε κλήσεις από την οθόνη του smartwatch σας, ενώ διαθέτει δυνατότητα notifications για emails, SMS και reminders.

    MOVETIME WiFi Watch3

    Παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας όπως και το BAND, διαθέτοντας και ειδική εφαρμογή, ενώ υποστηρίζει ένα καινοτόμο gesture control system που σας επιτρέπει να το ελέγχετε με απλές κινήσεις.

    MOVETRACK2

    Το MOVETRACK είναι ένα portable GPS tracker 33 γραμμαρίων που μπορεί να χωρέσει παντού ακόμη και στη βαλίτσα ή τα κλειδιά σας (ή ακόμη και στο κολάρο του κατοικιδίου σας) προσφέροντας 4 μέρες αναμονής.

    MOVETRACK

    Με τη βοήθεια της ειδικής Virtual Fence εφαρμογής, οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν ένα αντικείμενο μπει ή βγει από ένα προ-προγραμματισμένο safe zone, έτσι η πιθανότητα να το χάσουν πρακτικά μηδενίζεται.

    MOVE Track&Talk2

     

    Tέλος το MOVE Track&Talk αποτελεί το ιδανικό wearable για την ασφάλεια των παιδιών σας. Μπορεί να αποθηκεύσει 5 speed-dial numbers και 10 pre-set contacts  για περίπτωση ανάγκης. Με συνδυασμό GPS, GSM και WiFi μπορεί να επιτρέψει σε έναν γονέα να εντοπίσει το παιδί του σε 90 δευτερόλεπτα, ενώ η μπαταρία του διαρκεί για 4 μέρες.

    MOVE Track&Talk

    Η σειρά MOVE θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles