19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίσαμε τις συσκευές της Maxcom στο MWC 2017 στη Βαρκελώνη!

    H Maxcom SA είναι μία πολωνική εταιρεία που για περισσότερα από 16 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και των τηλεπικοινωνιών γενικότερα. Τα προϊόντα της Maxcom καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χρηστών και οι προτάσεις της αφορούν την καθημερινή μας επικοινωνία, δίνοντας έμφαση σε διαφορετικούς χρήστες με διαφορετικές ανάγκες και… πορτοφόλι. Προσφέροντας budget friendly λύσεις και ενσωματώνοντας στα κινητά της τηλέφωνα μία φιλοσοφία όπου το κινητό υπάρχει για να προσφέρει άνεση και ευελιξία στον χρήστη του, η Maxcom αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Πολωνία, αλλά και σε πολλές χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης, ενώ έχει πάρα πολύ καλή παρουσία και στις χώρες της Νοτίου Ευρώπης (συνολικά δραστηριοποιείται σε 20 ευρωπαϊκές χώρες).

    Maxcom MWC 2017 (8)

    Στο πλαίσιο του MWC 2017 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα mobile phones της πολωνικής εταιρείας (τα οποία είχαν την ευγενική καλοσύνη να μας παρουσιάσουν οι Suzan Handy και Kristof Noga). Στο booth της Maxcom είχαμε την ευκαιρία να δούμε δεκάδες διαφορετικά μοντέλα, τα οποία χωρίζονται ουσιαστικά σε 4 μεγάλες κατηγορίες…

    Maxcom MWC 2017 (14)

    Στην πρώτη “basic” κατηγορία βρίσκονται οι συσκευές της σειράς “Comfort”, οι οποίες διακρίνονται για τον user-friendly προσανατολισμό τους, με τη συγκεκριμένη κατηγορία να αποτελείται από μία μεγάλη γκάμα feature phones, τα οποία απευθύνονται στους μεγαλύτερους σε ηλικία χρήστες της κινητής τηλεφωνίας που επιθυμούν μία συσκευή που να είναι σε θέση να καλύπτει την καθημερινή “Basic” ανάγκη τους για επικοινωνία. Μάλιστα, η πολωνική εταιρεία σε αρκετές από αυτές τις συσκευές έχει εισαγάγει και ένα SOS button, το οποίο πραγματικά σώζει ζωές σε περίπτωση ανάγκης. H δεύτερη προϊόντικη κατηγορία των τηλεφώνων της Maxcom αφορά στη σειρά Classic, η οποία αφορά σε παραδοσιακά mobile phones, τα οποία έχουν σαν στόχο να καλύψουν το καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί απλές συσκευές για να κάνει τη δουλειά του.

    Maxcom MWC 2017 (7)

    Maxcom MWC 2017 (6)

    Maxcom MWC 2017 (5)

    Η Maxcom όμως προσφέρει κι άλλες εκπλήξεις στην προϊοντική γκάμα της, καθώς το line-up των rugged smartphones επιφυλάσσει μία σειρά από συσκευές για όλους εκείνους τους χρήστες, οι οποίοι αναζητούν ένα σούπερ ανθεκτικό τηλέφωνο, το οποίο είναι σχεδιασμένο ειδικά για να αντέχει στις κακουχίες και στην κακομεταχείριση! Όλα τα rugged τηλέφωνα της Maxcom υποστηρίζουν πρότυπο IP67, πράγμα που σημαίνει με πιο απλά λόγια ότι είναι άτρωτα. Τέλος, από την γκάμα των συσκευών της πολωνικής εταιρείας δεν θα μπορούσε να απουσιάζουν και οι πιο «smart» συσκευές, οι οποίες διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τον budget-friendly προσανατολισμό τους και τα αξιόλογα tech specs τους.

    Maxcom MWC 2017 (15)

    Maxcom MWC 2017 (11)

    Maxcom MWC 2017 (1)

    Maxcom MWC 2017 (3)

    Βλέποντας τις συσκευές της Maxcom στο booth της στο MWC, καθίσταται σαφές ότι η Πολωνική εταιρεία διαθέτει μία πραγματικά εντυπωσιακή γκάμα συσκευών που σίγουρα δεν θα αφήσουν οποιοδήποτε χρήστη, όποια κι αν είναι η ξεχωριστή και ιδιαίτερη ανάγκη του…

    Maxcom MWC 2017 (4)

    Δείτε το video που ακολουθεί για να πάρετε και εσείς μία γεύση από τις αξιόλογες προτάσεις της Maxcom…

    Επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της Maxcom στην Ελλάδα είναι η Expus.               

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles