16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Γνώρισε από τώρα το Google Pixel smartphone

    Δεν είναι πλέον μυστικό ότι η Google ετοιμάζει τα νέα της smartphones, στο event το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 4 Οκτωβρίου. Τα ολοκαίνουρια Google Pixel και Pixel XL, σε συνεργασία με την HTC, θα ανακοινωθούν λοιπόν σύντομα και τώρα βλέπουμε το render του πρώτου από αυτά.

    Το Google Pixel, το μικρότερο από τα δύο μοντέλα, θα έχει, σύμφωνα με τις διαρροές, οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit στα 2GHz, 4GB RAM, από 32GB storage, κάμερες 12 και 8MP, καθώς και μπαταρία 2.770mAh. Έχει ακόμη headphone jack στο πάνω μέρος της συσκευής, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του και υποδοχή USB Type-C, ενώ η τιμή του αναμένεται να ξεκινάει από τα 679 δολάρια.

    google-pixel

    Στη φωτό της συσκευής, διακρίνουμε ξεκάθαρα τον νέο Pixel Launcher της Google, με κυκλικά εικονίδια, νέα buttons πλοήγησης καθώς και ένα φρέσκο widget για ημερομηνία και ώρα, ενώ στο πάνω αριστερό μέρος της συσκευής υπάρχει το G slider.

    Το Pixel XL, από την πλευρά του, θα έρθει με οθόνη 5,5 ιντσών QHD και μπαταρία 3.450mAh. Περισσότερα, ωστόσο, θα μάθουμε την Τρίτη στο event της Google, μαζί με τις υπόλοιπες ανακοινώσεις της εταιρείας.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles