15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Γνωρίστε την OneStep 2 VF Blue (Limited edition) φωτογραφική μηχανή της Polaroid Originals

    Η OneStep 2 VF Blue (Limited edition) είναι μία νέα φωτογραφική μηχανή Polaroid που συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό με το μοντέρνο στυλ. Εμπνευσμένη από την αυθεντική και αγαπημένη OneStep της Polaroid και αναβαθμισμένη ώστε να αποτελεί μία απλή και εύκολη στη χρήση στιγμιαία φωτογραφική μηχανή, είναι μία μηχανή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις ανοίξετε τη συσκευασία της.

    Απλά πάρτε μερικά στιγμιαία φιλμ i-Type και είστε έτοιμοι. Η νέα μηχανή διαθέτει υψηλής ποιότητας φακό και ένα ισχυρό φλας για υπέροχες φωτογραφίες κάθε φορά, ενώ το νέο, βελτιωμένο σκόπευτρο κάνει το καδράρισμα των λήψεών σας πιο εύκολο από ποτέ. Επιπλέον, με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία μακράς διάρκειας ζωής θα είστε πάντα έτοιμοι να φωτογραφίσετε, είτε είστε σε μια αυθόρμητη εκδρομική εξόρμηση είτε ταξιδεύετε σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Η OneStep 2 VF Blue (Limited edition) είναι συμβατή με έγχρωμα και ασπρόμαυρα φιλμ i-Type, καθώς και φιλμ τύπου 600, ώστε να έχετε περισσότερη ελευθερία να εκφραστείτε δημιουργώντας υπέροχες φωτογραφίες που μπορείτε να κρατήσετε στα χέρια σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles