18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Γνωρίστε την Sony FDR-X3000R, τον καινούργιο ηγέτη στον κόσμο των Action Cam

    Η Sony σήμερα παρουσίασε μια νέα 4K Action Cam, η οποία συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία της στην ψηφιακή απεικόνιση, και έρχεται να σας προσφέρει μια μεγαλοπρεπή εμπειρία βίντεο και να δημιουργήσει ταινίες, τις οποίες θα μοιράζεστε με υπερηφάνεια, και θα τις αποθηκεύσετε ώστε να τις δουν οι επόμενες γενιές. Η νέα 4K FDRX3000R περιλαμβάνει πληθώρα τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά σε κάμερες POV, όπως την πατενταρισμένη τεχνολογία της Sony, την B.O.SS (μηχανικός σταθεροποιητής εικόνας), η οποία χρησιμοποιείται σε όλη τη σειρά των κορυφαίων βιντεοκαμερών της Sony Handycam®, και για πρώτη φορά και σε Action Cam.

    unspecified111

    Σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπ’ όψη τη χρήση στον πραγματικό κόσμο, που ολοένα αλλάζει, για αυτό και η προσθήκη της τεχνολογίας B.O.SS απαλλάσσει τον χρήστη από το άγχος του κουνημένου βίντεο, και του επιτρέπει να επικεντρωθεί στη δραστηριότητά του. Όπως κι αν χρησιμοποιείτε την FDR-X3000, στερεωμένη στο ποδήλατο ή το αυτοκίνητό σας, ή κρατώντας την στο χέρι με κάποιο από τα προαιρετικά αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα, πάντα θα απολαμβάνετε αισθητά μεγαλύτερη σταθεροποίηση εικόνας, σε σύγκριση με άλλα μοντέλα. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας αντισταθμίζει ακόμα και το έντονο κούνημα της κάμερας και είναι διαθέσιμο σε 4K και λειτουργίες εγγραφής υψηλής ταχύτητας.

    unspecified

    Το νέο μοντέλο διαθέτει το τηλεχειριστήριο LiveViewiv της Sony, το οποίο είναι περίπου 30% μικρότερο από τον προκάτοχό του και μπορείτε να το στερεώσετε πάνω σε αξεσουάρ τοποθέτησης, όπως την προαιρετική λαβή Handlebar Mount (VCT-HM2), με τον προσαρμογέα τοποθέτησης που σας παρέχεται. Μπορείτε ακόμα και να το φορέσετε στον καρπό σας ή να το συνδέσετε σε άλλα προαιρετικά αξεσουάρ όπως τη λαβή Shooting Grip (VCT-STG1) ή τη νέα λαβή Finger Grip (AKA-FGP1) με βασικό πλεονέκτημα ότι θα έχετε τον έλεγχο των ρυθμίσεων λήψης, όπως την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και την έναρξη/λήξη της εγγραφής, χωρίς να χρειάζεται να αγγίζετε την ίδια την κάμερα.

    unspecified222

    Μπορείτε, επίσης, να χειρίζεστε την κάμερα με το smartphone και το tablet σας, χάρη στη δωρεάν εφαρμογή PlayMemories Mobile™. Η νέα κάμερα και το τηλεχειριστήριο Live-View διαθέτουν παραπλήσια διεπαφή χρήστη και παρόμοιο σύστημα μενού, με πολλές ενδείξεις για τις ρυθμίσεις της κάμερας, ώστε να κάνετε ευκολότερα πλοήγηση στα μενού και να εξατομικεύετε τις ρυθμίσεις, όπως εσείς τις χρειάζεστε.
    Με την FDR-X3000R δεν θα γυρίζετε απλώς όμορφα 4K βίντεοv, αλλά σας δίνεται η δυνατότητα να εγγράψετε θ εκπληκτικά βίντεο 4K time-lapseiv χάρη στον αισθητήρα 8,3 MP Απλώς επεξεργαστείτε τα με το δωρεάν λογισμικό Action Cam Movie Creator PC και μοιραστείτε τα με όποιον θέλετε. Προσοχή όμως! Τα αποτελέσματα μπορεί να προκαλέσουν ζήλεια στους φίλους σας…

    Η ευκολία στη χρήση, σε συνδυασμό με τα όμορφα αποτελέσματα έγιναν πραγματικότητα χάρη στα τεχνολογικά θαύματα της Sony που κρύβονται κάτω από το περίβλημά της Action Cam. Ο ίδιος επεξεργαστής BIONZ X που βρίσκεται στη ναυαρχίδα των φωτογραφικών μηχανών της Sony, τη σειρά ɑ7, βρίσκεται βελτιωμένος και στην Action Cam FDR-X3000R. Το φως συλλαμβάνεται μέσω ενός νέου αισθητήρα Exmor R CMOS, ενώ ο καινούργιος φακός φακού ZEISS® Tessar αποδίδει μια πιο φυσική εικόνα με σημαντικά χαμηλότερη αλλοίωση από ό,τι στα υπάρχοντα μοντέλα.i Ο συνδυασμός του αισθητήρα εικόνας και του επεξεργαστή προσφέρει full pixel readout χωρίς τη διαδικασία συγχώνευσης γειτονικών pixel (pixel binning) για περισσότερο ρεαλιστικά χρώματα και λιγότερο εφέ γραμμών jaggie. Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε υψηλό ρυθμό ανανέωσης bitrate σε ανάλυση 4K στα 100Mbps και σε ανάλυση Full HD στα 50Mbps σε φορμά XAVC S™.. Χάρη στο στερεοφωνικό μικρόφωνο ο ήχος είναι κρυστάλλινος και καθαρός, ενώ με τη λειτουργία μείωσης θορύβου Wind Noise Reduction, μπορείτε πλέον να εγγράφετε τον ήχο που θέλετε.

    unspecified2

    Τα χαρακτηριστικά που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στα υπάρχοντα μοντέλα της Action Cam παρέμειναν και στο καινούργιο μοντέλο. Σε αυτά περιλαμβάνεται και η ρύθμιση γωνίας σε «ευρεία», «μεσαία» και «κλειστή»καθώς και το ομαλό zoom (έως 3x), το οποίο μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Διαθέτει επίσης Loop Recording, εγγραφή σε υψηλή ταχύτητα σε ανάλυση Full HD στα 100p για εκπληκτικά slow motion δράση, Live Streaming μέσω της πλατφόρμας Ustream, Burst Shooting και δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης της εξισορρόπησης του λευκού και μετατροπή της αυτόματης έκθεσης. Το σώμα της FDR-X3000R είναι splash proof, ενώ η απολύτως αδιάβροχη υποβρύχια θήκη της, Underwater Housing (MPK-UWH1), είναι αποτελεσματική σε βάθος έως και 60 μέτρα. Έχει ακόμα μια ενσωματωμένη υποδοχή για τρίποδο, δίνοντάς σας την ευελιξία να συνδέσετε διάφορα αξεσουάρ, χωρίς να χρειάζεστε προσαρμογέα ή περίβλημα, ενώ όλα τα τερματικά έχουν τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της κάμερας, για να χρησιμοποιείτε με ευκολία HDMI, Micro USB ή βύσμα μικροφώνου ακόμα και όταν η κάμερα είναι συνδεδεμένη με διάφορα αξεσουάρ της Action Cam.

    Στην ευρεία γκάμα αξεσουάρ για την Action Cam προστέθηκαν άλλα δυο, που είναι ιδανικά για την FDRX3000R. Η λαβή δακτύλου AKA-FGP1 σάς προσφέρει, με το ένα χέρι, εύκολη παρακολούθηση και λειτουργία της Action Cam με το τηλεχειριστήριο Live-View και περιστρέφεται έως 120ο περίπου, για ενδιαφέρουσες λήψεις από χαμηλές και ψηλές γωνίες. Το προστατευτικό φακού AKA-MCP1, προσθέτει ακόμα μια στρώση προστασίας στο φακό της Action Cam, προφυλάσσοντάς τον από τη βρωμιά, τη σκόνη και τις γρατζουνιές, όταν την χρησιμοποιείτε χωρίς το υποβρύχιο περίβλημα. Διαθέτει προηγμένη επικάλυψη AR για καλύτερη ποιότητα εικόνας και απωθεί το νερό και το λάδι.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles