15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίστε τις εντυπωσιακές θήκες της Spigen για το Samsung Galaxy Note5

    Το κατάστημα www.e-experts.gr φέρνει στην ελληνική αγορά μία ενδιαφέρουσα σειρά θηκών της κορυφαίας παγκοσμίως εταιρείας Spigen που απευθύνεται στο Samsung Galaxy Note5. Ας δούμε αναλυτικά τα μοντέλα τους.

    Σειρά Ultra Hybrid

    Galaxy Note 5 Case Ultra Hybrid

    Η θήκη Ultra Hybrid της Spigen έχει μινιμαλιστική σχεδίαση και εφαρμόζει τέλεια στο Samsung Galaxy Note 4 προστατεύοντάς το από την καθημερινή χρήση. Κατασκευασμένη περιμετρικά από ματ θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion, είναι ελαστική και εύκαμπτη προστατεύοντας το Note 4 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα. H πίσω όψη αποτελείται από διαφανές σκληρό πολυανθρακικό πλαστικό. Σχεδιασμένη μινιμαλιστικά έχει 1mm αυξημένο χείλος περιμετρικά έτσι ώστε να προστατευτεί το κινητό σας σε μία πτώση με την μπροστινή όψη στο έδαφος και 4 ποδαράκια στις γωνίες της πίσω όψης για να υπερυψώνεται η συσκευή σας κατά 0.5mm από μία επιφάνεια όταν το τοποθετείτε με την πίσω όψη! Σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη & την πίσω κάμερα και επανασχεδιασμένη πρόσβαση στα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου και εκκίνησης της συσκευής σας.

    Σειρά Thin Fit

    Galaxy Note 5 Case Thin Fit

    Η θήκη Case Thin Fit της Spigen είναι κατασκευασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στο Samsung Galaxy Note 5 και να το προστατεύει από την καθημερινή χρήση χωρίς να προσθέσει όγκο στη συσκευή σας! Κατασκευασμένη από σκληρό πολυανθρακικό πλαστικό προστατεύει το Galaxy Note 5 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα. Εξαιρετικά λεπτή & ελαφριά με απαλή ματ επιφάνεια, σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στα βασικά πλήκτρα, τις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη και την πίσω κάμερα.

    Σειρά Neo Hybrid Crystal

    Galaxy Note 5 Case Neo Hybrid Crystal

    Η θήκη Neo Hybrid Crystal της Spigen έχει μινιμαλιστική σχεδίαση και εφαρμόζει τέλεια στο Samsung Galaxy Note 5 προστατεύοντάς το από την καθημερινή χρήση! Αποτελείται από ένα διάφανο ελαστικό εσωτερικό στρώμα ματ θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης (TPU) για να απορροφά τους κραδασμούς και ένα περιμετρικό πλαίσιο σκληρού πολυανθρακικού πλαστικού (PC) για να προστατεύσει το Galaxy Note 5 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα. Σας δίνει γερό κράτημα για να μη γλυστράει το κινητό από τα χέρια σας ενώ το 1.2mm αυξημένο χείλος περιμμετρικά προστατεύει το κινητό σας σε μία πτώση με την μπροστινή όψη στο έδαφος! Σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη & την πίσω κάμερα!

    Σειρά Neo Hybrid Carbon

    Galaxy Note 5 Case Neo Hybrid Carbon

    Η θήκη Neo Hybrid Carbon της Spigen έχει μινιμαλιστική σχεδίαση και εφαρμόζει τέλεια στο Samsung Galaxy Note 5 προστατεύοντάς το από την καθημερινή χρήση! Αποτελείται από ένα ελαστικό εσωτερικό στρώμα ματ θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης (TPU) για να απορροφά τους κραδασμούς και ένα περιμετρικό πλαίσιο σκληρού πολυανθρακικού πλαστικού (PC) για να προστατεύσει το Galaxy Note 5 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα. Σας δίνει γερό κράτημα για να μη γλυστράει το κινητό από τα χέρια σας ενώ το 1.2mm αυξημένο χείλος περιμμετρικά προστατεύει το κινητό σας σε μία πτώση με την μπροστινή όψη στο έδαφος! H πίσω όψη έχει επένδυση από ανθρακονήματαπροσδίδοντας μια πιό σπορ εμφάνιση και σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη & την πίσω κάμερα!

    Σειρά Slim Armor

    Galaxy Note 5 Case Slim Armor

    Η θήκη Slim Armor της Spigen παρέχει εξαιρετική προστασία στο Samsung Galaxy Note 5 χωρίς όμως να προσθέτει μεγάλο όγκο στη συσκευή σας! Αποτελείται από ένα ελαστικό εσωτερικό στρώμα ματ θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης (TPU) για να απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion και ένα εξωτερικό σκληρό στρώμα πολυανθρακικού πλαστικού (PC) για να προστατεύσει το Samsung Galaxy Note 5 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα. ‘Εχει αυξημένο χείλος περιμετρικά έτσι ώστε να προστατευτεί το κινητό σας σε μία πτώση με την μπροστινή όψη στο έδαφος και διαθέτει την πιστοποίηση MIL-STD 801G-516.6! Σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη & την πίσω κάμερα και έχει ενσωματωμένη βάση στήριξης.

     

     

    Σειρά Rugged Armor

    Galaxy Note 5 Case Rugged Armor

    Η θήκη Rugged Armor της Spigen είναι κατασκευασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στο Samsung Galaxy Note 5 και να το προστατεύει από την καθημερινή χρήση χωρίς να προσθέτει επιπλέον όγκο στη συσκευή σας! Κατασκευασμένη από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion, είναι ελαστική με φινίρισμα από ανθρακονήματα, εσωτερικά κυψελοειδής και εύκαμπτη προστατεύοντας το Galaxy Note 5 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα. H πίσω όψη είναι ματ καλύτερο κράτημα και έχει 1.2mm αυξημένο χείλος περιμμετρικά έτσι ώστε να προστατευτεί το κινητό σας σε μία πτώση με την μπροστινή όψη στο έδαφος. Σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στα βασικά πλήκτρα, τις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη και την πίσω κάμερα.

    Σειρά Liquid Crystal

    Galaxy Note 5 Case Liquid Crystal

    Η θήκη Liquid Crystal της Spigen έχει μινιμαλιστική σχεδίαση και εφαρμόζει τέλεια στο Samsung Galaxy Note 5 προστατεύοντάς το από την καθημερινή χρήση. Κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας ελαστική & εύκαμπτη θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) απορροφά τους κραδασμούς προστατεύοντας το Galaxy Note 5 από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα. Σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη & την πίσω κάμερα και διαθέτει επανασχεδιασμένη πρόσβαση στα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου και εκκίνησης της συσκευής σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles