18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Γνωρίστε το AnyRecover της iMyFone, μία αξιόπιστη λύση για την ανάκτηση δεδομένων που έχετε χάσει

    Αναζητάτε μία αξιόπιστη λύση για την ανάκτηση δεδομένων που χάσατε και είναι για εσάς πολύτιμα; Φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια του παιδιού σας, σημαντικά έγγραφα για τη δουλειά σας ή αγαπημένες μουσικές από το παρελθόν. Βρήκαμε το λογισμικό που θα σας λύσει τα χέρια σε κάθε σχετική περίσταση.

    Το AnyRecover της iMyFone αποτελεί ένα άκρως δημοφιλές software για όσους επιθυμούν να ανακτήσουν αρχεία από ένα σκληρό δίσκο ή και κάποιο άλλο αποθηκευτικό μέσο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκανάρισμα εσωτερικών και εξωτερικών σκληρών δίσκων και άλλων αφαιρούμενων συσκευών αποθήκευσης, όπως βιντεοκάμερες, USB cards, flash drives, memory cards, digital cameras, smartphones κ.ά.

    file types

    Επιτρέπει την ανάκτηση έως και 1.000 τύπων αρχείων όπως βίντεο, ήχο, φωτογραφίες, έγγραφα, emails, σημειώσεις κ.ά. Επιπλέον, σημαντικό είναι το ότι μπορεί να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία χωρίς να τα επανεγγράψει πάνω σε άλλα για 100% προστασία από το overwriting που μπορεί να σας οδηγήσει στο να χάσετε αρχεία.

    Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του AnyRecover της iMyFone

    anyrecover-home-0

    Βήμα 1:

    Κατεβάστε, εγκαταστήστε το AnyRecover και ανοίξτε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Επιλέξτε τι θέλετε να ανακτήσετε (π.χ. “External Device Recovery”) από το Home interface.

    anyrecover-home-1

    Βήμα 2:

    Επιλέξτε το Path στο οποίο θέλετε να αναζητηθούν τα χαμένα δεδομένα και πατήστε Next.

    12-select-path

    Βήμα 3:

    Κάντε προεπισκόπηση των μορφοποιημένων / διαγραμμένων αρχείων και επιλέξτε αυτά που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα “Recover” για να τα ανακτήσετε ξανά στο σύστημά σας. Ήταν τόσο απλό!

    30-recoverable-data

    Και τα καλύτερα νέα; Μπορείτε να δοκιμάσετε το AnyRecover ΔΩΡΕΑΝ για Windows ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε macOS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles