15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίστε το νέο eΒay

    Το δημοφιλές site σε ένα redesign που έχει κάτι από… Pinterest.


    Το δημοφιλές site παρουσίασε την ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα του που διαθέτει νέα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα εμφάνισης των αγαπημένων “αντικειμένων” του χρήστη σε ένα εξατομικευμένο “Feed“.

    Ο τρόπος που εμφανίζονται τα items στο “Feed”, με τις εικόνες μεγάλες, παραπέμπει στο Pinterest, το “κοινωνικό δίκτυο” που μας απασχολεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

    Επιπλέον, το eBay βελτίωσε τη λειτουργία αναζήτησης, ενώ, πλέον, συμπεριλαμβάνει μεγαλύτερες φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες για ένα προϊόν σε κάθε σελίδα.

    Όσο για προσωπικά σας προφίλ γίνονται περισσότερο social, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε τις προσωπικές σας προτιμήσεις με άλλους χρήστες του eBay.

    Επιπρόσθετα, το eBay λανσάρει μία νέα εφαρμογή με όνομα “eBay Now”, που προσφέρει delivery την ίδια ημέρα και, προς το παρόν, θα είναι διαθέσιμη μόνο στην πόλη του San Francisco.

    Ο πρόεδρος του eBay, Devin Wenig, αναφέρει ότι η νέα εμφάνιση του site είναι “πιο καθαρή, με σύγχρονη εμφάνιση και αίσθηση”. Οι αλλαγές φαίνεται, πάντως, να ταιριάζουν και με το νέο λογότυπο του eBay που δεσπόζει πλέον στο δημοφιλές site.

    Τα νέα χαρακτηριστικά του site θα είναι διαθέσιμα μέσα στις επόμενες εβδομάδες στις ΗΠΑ και τους επόμενους μήνες σταδιακά σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για τη νέα σχεδίαση του eBay εδώ

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles