21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Goat Simulator συναντάει το World of Warcraft (τι άλλο θα δούμε…)!

    Το Goat Simulator των Coffee Stain Studios είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο τρελά games που έχουν εμφανιστεί ποτέ! Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει τίποτα για αυτό, στον εν λόγω τίτλο οι gamers ελέγχουν μία… κατσίκα, η οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί έχει την τάση να σπέρνει τον όλεθρο και την καταστροφή! Πρόσφατα, οι θεοπάλαβοι developers του Goat Simulator ανακοίνωσαν ένα δεύτερο δωρεάν DLC expansion, το οποίο ταξιδεύει την αγαπημένη κατσικά σε έναν massive multiplayer online κόσμο που έχει πολλές ομοιότητες με το γνωστό World of Warcraft!

    Goat_Simulator_1

    Στο Goat Simulator ΜΜΟ edition, οι gamers πριν ξεκινήσουν το παιχνίδι θα πρέπει πρώτα να επιλέξουν μία από τις 6 διαθέσιμες classes (goat – tank, rogue, magician, hunter, microwave (!) και no class) και στο απίστευτα αστείο trailer που κυκλοφόρησε οι gamers καλούνται να καθοδηγήσουν την κατσίκα τους μέσα σε έναν fantasy κόσμο που βρίθει από τρομακτικούς κινδύνους (και καλά…). H ΜΜΟ έκδοση του Goat Simulator μοιάζει με ανέκδοτο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου στους gamers που θα ασχοληθούν μαζί του. Μάλιστα, επειδή οι ίδιοι οι δημιουργοί του παραδέχονται την ομοιότητα του Goat Simulator MΜΟ με το World of Warcraft, ζητούν ευγενικά από την Blizzard να μην τους ταράξουν στις μηνύσεις! Οι online περιπέτειες της ατρόμητης κατσίκας θα είναι διαθέσιμες μέσω Steam στις 20 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το gameplay trailer που ακολουθεί και το σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε με την ψυχή σας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles