16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κατσίκα vs. zombies στο θεόμουρλο Goat Simulator: GoatZ!

    Το Goat Simulator είναι ένας τίτλος που ως γνωστόν αποτυπώνει όλη την τρέλα που μπορούν να κουβαλούν οι game developers. Φυσικά και έχει γίνει “must”, καθώς οι gamers συνηθίζουν να λατρεύουν οποιοδήποτε game τους βγάζει από τα τετριμμένα και σίγουρα το θεοπάλαβο concept του Goat Simulator, το πετυχαίνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα το γνωστό game περνάει στο επόμενο επίπεδο (τρομάρα του), καθώς η κατσίκα -τετράποδη λαίλαπα- έρχεται αντιμέτωπη με ορδές από zombies στο GoatZ DLC!

    GoatZ-1

    Το όνομα του νέου DLC όπως μπορείτε να φανταστείτε παραπέμπει στο DayZ και σίγουρα πρόκειται για μία προσθήκη που αναμένεται να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τον ήδη λαλημένο κόσμο του Goat Simulator. Σύμφωνα με τους εμπνευστές του, το GoatZ διαθέτει ένα crafting system (γιατί πολύ απλά όλοι οι άλλοι τίτλοι έχουν), στρατιές από zombies που είναι γεμάτα από bugs, ένα τεράστιο χάρτη για να σπείρετε το χάος και τον πανικό και πολλές unlockable κατσίκες, οι οποίες διαθέτουν τις δικές τους υπερδυνάμεις! Το DLC GoatZ αποδεικνύει περίτρανα για μία ακόμη φορά ότι εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινάει το Goat Simulator και εάν θέλετε να κάψετε τα εναπομείναντα εγκεφαλικά σας κύτταρα ακόμη περισσότερο είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam για PC, Mac, Linux, iOS και Android (στοιχίζει 4,99 ευρώ). Δείτε και το trailer που ακολουθεί για να καταλάβετε ότι πολύ απλά… η κατρακύλα συνεχίζεται!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles