14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    God of War στις 20 Απριλίου και επίκειται… χαμός!

    To God of War είναι αυτή τη στιγμή το game που περιμένουν περισσότερο οι φανατικοί φίλοι του PlayStation 4! Το ευχάριστο νέο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν και πολύ, καθώς όπως έγινε γνωστό (κι επισήμως πλέον), η νέα αποκλειστική περιπέτεια του Kratos στο PS4 θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου.

    god_of_war_kratos_header

    Το νέο God of War αναμένεται να δώσει έναν τελείως διαφορετικό τόνο στο γνωστό και σούπερ πετυχημένο franchise και αυτό γιατί ο “Θεός του Πολέμου” δεν θα πολεμήσει στα… γνώριμα λημέρια της Αρχαίας Ελλάδας, αλλά θα τον δούμε να αντιμετωπίζει μυθικά τέρατα της σκανδιναβικής μυθολογίας. Στο επίκεντρο του story  ένας διαφορετικός Kratos, ο οποίος ζει μακριά από την σκιά των θεών, καλείται να ανταποκριθεί στο ρόλο του πατέρα και μαζί με τον γιο του Atreus καλείται να εκπληρώσει μία υπόσχεση «προσωπικής» φύσεως. Το νέο κεφάλαιο στο δημοφιλές franchise αναμένεται να φτάσει το hardware του PlayStation 4 στα όρια του και τα δείγματα που έχουμε δει μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό!  Δείτε και το πιο πρόσφατο story trailer που ακολουθεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξετρελαθείτε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles