22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    God of War Ragnarok: Δείτε το launch trailer και… ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση!

    Δεν υπάρχει οπαδός της Sony και fans του PlayStation που να μην περιμένει πως και πως το release του νέου God of War, με το Ragnarok να θέτει από τώρα σοβαρή υποψηφιότητα ως το Game της Χρονιάς! Εάν η 9η Νοεμβρίου για την κυκλοφορία του Ragnarok σας φαίνεται πολύ μακρινή (που μεταξύ μας δεν είναι και ιδιαίτερα από τη στιγμή που περιμέναμε τουλάχιστον… δύο χρόνια για το release του), τα Santa Monica Studios αποφάσισαν να μας δώσουν ένα μικρό φαρμακάκι για παρηγοριά με ένα σύντομο launch trailer, το οποίο όμως θα σας βάλει για τα καλά μέσα στο κλίμα.

    Στο God of War: Ragnarok, ο Kratos και ο γιος του Atreus εκκινούν για ένα μυθικό ταξίδι, ψάχνοντας τις απαντήσεις για την τελική μάχη που θα τους οδηγήσει μέχρι το τέλος του κόσμου. Φυσικά σε αυτό το ταξίδι δεν είναι σε καμία περίπτωση μόνοι, καθώς τα μάτια των Θεών του Βασιλείου της Asgard είναι καρφωμένα πάνω τους και παρακολουθούν ακόμη και την παραμικρή τους κίνηση. Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει τόσο σε PS5 όσο και σε PS4 και δεν σας κρύβουμε ότι μετράμε μέχρι και τα δευτερολέπτα! Άντε λίγο εμεινε… Πατήστε τo play λοιπόν και απολαύστε υπεύθυνα!  

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles