13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Godeal24.com: Νέες προσφορές – Windows 10 pro μόνο 6,06€ και η σουίτα του Office από τα 22,17€!

    Αν θέλατε να πραγματοποιήσετε μία αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο λογισμικό της Microsoft ή στα Windows 10 αλλά δεν μπορούσατε να το κάνετε λόγω των υψηλών τιμών, τώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

    Τώρα τοGodeal24.com σας έχει μία ειδική φθινοπωρινή προσφορά, όπου μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις έως και 58% στις αρχικές τιμές. Ναι, σωστά το διαβάσατε. Θα βρείτε ειδικές προσφορές και έκπτωση άνω του 62% μόνο στο Godeal24 .com.

    Αναβαθμίστε στα νεότερα και ταχύτερα Windows με εκπτώσεις που φτάνουν στο 50% Σχετικά με το Godeal24.com

     είναι η πιο γρήγορη και ασφαλέστερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows μέχρι τώρα. Εάν δεν χρησιμοποιείτε ακόμα τα Windows 10 για τον υπολογιστή σας, χάνετε πολλές δυνατότητες και ισχύ επεξεργασίας που μπορούν να κάνουν τον υπολογιστή σας πιο αποτελεσματικό, γρήγορο και ασφαλές.

    Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την τιμή τους, καθώς μπορείτε να αγοράσετε ένα γνήσιο κλειδί άδειας χρήσης των Windows 10 κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής προώθησης από το Godeal24 .com, και να λάβετε μια έκπτωση στο 50% κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, απλώς εφαρμόζοντας τον κωδικό κουπονιού ” SGO50.

    Κωδικός κουπονιού : SGO50

    Οι σουίτες του Office 2016/2019

    Θέλετε να κάνετε αναβαθμιστείτε σε μια εμπειρία χωρίς προβλήματα για την διαχείριση των δεδομένων σας; Αγοράστε το λογισμικό της σειράς του Office 2016 ή 2019 από το Godeal24.com στις καλύτερες τιμές και εξοικονομήστε πολλά χρήματα με την τεράστια έκπτωση 58% κατά την αγορά σας. Απλώς εφαρμόστε τον κωδικό κουπονιού ” SGO62  κατά την ολοκλήρωση της αγοράς για να διεκδικήσετε την έκπτωσή σας.

    Κωδικός κουπονιού : SGO62

    Microsoft Οffice 2019

    Microsoft Οffice 2016

    Χρειάζεστε κάτι άλλο;

    Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε κάποιο άλλο λογισμικό της Microsoft που διατίθεται προς πώληση στον ιστότοπό μας, μπορείτε να πάρετε έκπτωση 55% στην τιμή του!  Απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού ” SGO55  κατά την ολοκλήρωση της αγοράς για να διεκδικήσετε την τεράστια έκπτωσή σας.

    Κωδικός κουπονιού : SGO55

    Σχετικά με το Godeal24.com

    Το Godeal24.com είναι ένας παγκόσμιος ιστότοπος που πουλά αυθεντικά παιχνίδια και κλειδιά λογισμικού, το οποίο έχει πελάτες από κάθε μέρος του κόσμου και παρέχει υποστήριξη 24×7 μαζί με εξαιρετικές προσφορές σε όλα τα είδη λογισμικού. Όταν αγοράζετε από το Godeal24.com , μπορείτε να είστε σίγουροι ότι συναλλάσσεστε με μια αξιόπιστη επωνυμία που πωλεί μόνο 100% γνήσιο λογισμικό .

    Οι αγορές στο Godeal24.com εύκολες και όσο απλές γίνεται! Λίγο μετά την παραγγελία σας, λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα κλειδιά προϊόντος σας (εντός 24 ωρών) – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες για μια απάντηση . Καμιά φορά, η ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να θα πάει στον φάκελο το spam, και αν μετά από 24 ώρες δεν σας έχει mail, μην ξεχάσετε να ελέγξτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα μηνύματα πρώτα ή επικοινωνήστε μας μαζί μας άμεσα στην υπηρεσία υποστήριξης πελατών μέσω mail στο [email protected] και θα σας παρέχουμε γρήγορη και ολοκληρωμένη βοήθεια.

    Θυμηθείτε να κατεβάσετε πρώτα τις σωστές εκδόσεις του λογισμικού που σας ενδιαφέρει στον υπολογιστή σας, και μόνο αφού πρώτα τις εγκαταστήσετε, μετά να τις ενεργοποιήσετε με τα νέα κλειδιά που αγοράσατε:

    Λοιπόν, τι άλλο περιμένετε; Επωφεληθείτε τώρα από τις τεράστιες προσφορές και εκπτώσεις μας, όσο ισχύουν αυτές, προχωρώντας αμέσως στις αγορές σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles