21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Godus. Το god simulator του Peter Molyneux διαθέσιμο σε Android!

    Ο Peter Molyneux θεωρείται ένας εκ των πιο γνωστών game developers, έχοντας αφήσει το στίγμα του στη βιομηχανία των video games, με ιστορικούς τίτλους όπως τα Populus και Black & White, Theme Park και Dungeon Keeper. Αδιαμφισβήτητα, τα God games (simulations που οι gamers ουσιαστικά παίζουν το ρόλο του θεού) θεωρούνται η ειδικότητα του Sir Peter, με το Godus να συμπυκνώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και gameplay features που εμφανίζονται στους περισσότερους τίτλους του.

    Godus_2

    Στο Godus οι gamers καλούνται ουσιαστικά να βαδίσουν στα χνάρια μίας θεότητας, όπου ο παίκτης θα πρέπει να προσέχει τους πιστούς του, έτσι ώστε όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να αναπτύξουν σωστά τον πολιτισμό τους. Το Godus που δείχνει να ακολουθεί τη φιλοσοφία του Populus, κυκλοφόρησε το 2012 σε PC, ενώ εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε touch συσκευές στις αρχές Αυγούστου (iOS). Στην iOS έκδοση, η εταιρεία ανάπτυξης του 22Cans να προσαρμόζει κατάλληλα το gameplay, ώστε να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των touch-based συσκευών. Τώρα το Godus κυκλοφορεί και σε όλες τις Android συσκευές μέσω του Google Play Store και ακολουθώντας τη φιλοσοφία της iOS έκδοσης πρόκειται για ένα free 2 play game, όπου οι φίλοι του mobile gaming μπορούν να αγοράσουν in-game currency.

    Godus_1

    Σε γενικές γραμμές, το Godus πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια την οποία σίγουρα θα αγαπήσουν οι φίλοι των god simulation games, καθώς τα responsive controls και ο πανέμορφος σχεδιασμένος κόσμος του, πρόσφερουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles