19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Godzilla ΙΙ – Ο Βασιλιάς των Τεράτων έρχεται στη μεγαλή οθόνη και προκαλεί σεισμονικές δονήσεις!

    Μετά τις παγκόσμιες επιτυχίες του «Γκοτζίλα» (2014) και «Kong: Η νήσος του κρανίου» (2017), έρχεται το επόμενο, σαρωτικό κεφάλαιο αναβίωσης τιτάνιων τεράτων από τη Warner.   Μία επική, εντυπωσιακή περιπέτεια που βάζει τον Godzilla  ενάντια σε μερικά από τα πιο γνωστά τέρατα της ιαπωνικής ποπ κουλτούρας: τη Μόθρα, τον Ρόνταν και τον τρικέφαλο Γκιντόρα. Σκηνοθετεί ο Μάικλ Ντάκερτι (Krampus), ενώ πρωταγωνιστούν οι Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Stranger Things), Βέρα Φαρμίγκα (Up in the Air) και Κάιλ Τσάντλερ (Argo).

    Godzilla 2 (4)

    Στην ταινία, ανακαλύπτουμε τα μυστικά μιας κρυφής ζωολογικής οργάνωσης, της Μόναρκ. «Η ευκαιρία να εξερευνήσουμε τον μυστικό κόσμο της Μόναρκ ήταν για μας απολαυστική. Όταν μπαίνεις στα εργαστήρια τους και βλέπεις πόσα χρήματα έχουν επενδυθεί, καταλαβαίνεις πόσα συμφέρονται παίζονται. Ο λύκος είναι στην πόρτα και η Μόναρκ είναι η λεπτή γραμμή. Μετά από αυτό, υπάρχει μόνο ο Γκοτζίλα» λέει ο συν-σεναριογράφος Σιλντς. Για να δώσει ένα ανθρώπινο πρόσωπο σε αυτή την περιπέτεια με πρωταγωνιστές τέρατα, ο σκηνοθέτης συγκέντρωσε ένα καταξιωμένο, διεθνές και πολυπολιτισμικό καστ που υποδύεται τους επιστήμονες, τους στρατιώτες και τους πολίτες που συμμαχούν ενάντια στα τέρατα. «Για να πιστέψετε ότι βλέπετε έναν χρυσό, τρικέφαλο δράκο με δύο ουρές, πρέπει να πειστείτε για τα συναισθήματα των ανθρώπων που τον βλέπουν από το έδαφος και αυτό είναι η δουλειά των ηθοποιών» λέει ο σκηνοθέτης. «Όλοι συνεισφέρουν κάτι μοναδικό και μας παρασύρουν σε μία τρελή περιπέτεια που μοιάζει αληθινή και ανθρώπινη. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι και νιώθω πολύ δυνατός που τους είχα κοντά μου σε αυτή την περιπέτεια».

    Godzilla 2 (1)

    Η Μπίλι Μπόμπι Μπράουν, το κορίτσι φαινόμενο του τηλεοπτικού Stranger Things ανέλαβε τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο, γνωρίζοντας ότι έμπαινε στα βαθιά με ένα μαραθώνιο γύρισμα και έναν σωματικά απαιτητικό ρόλο. «Δέχτηκα την πρόκληση και το λάτρεψα!» λέει η νεαρή ηθοποιός. «Η όλη εμπειρία ήταν συναρπαστική. Οι σκηνές δράσης ήταν απολαυστικές. Όλα ήταν σε μεγαλύτερη κλίμακα από αυτή που έχω συνηθίσει και ποτέ δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμουν με αυτούς τους ηθοποιούς». Ο Κάιλι Τσάντλερ και η Βέρα Φαρμίγκα υποδύονται τους αποξενωμένους γονείς της Μπράουν. «Περάσαμε τέλεια» λέει ο Τσάντλερ. «Υπέροχοι ηθοποιοί και φοβερό συνεργείο. Απολαύσαμε την κάθε στιγμή». «Ήταν πολύ εύκολο να νιώσουμε οικεία και να νιώσουμε όπως οι χαρακτήρες» λέει η Φαρμίγκα. «Η Μίλι ήταν σκέτη απόλαυση, συνεχώς τραγούδαγε και χόρευε».

    Αναμφίβολα, το Godzilla II είναι η ταινία που πρέπει να δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, καθώς είναι βέβαιο ότι θα σας αποζημειώσει και με το παραπάνω και μια καλή πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε στο trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles