14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η ταινία Godzilla vs King Kong πήρε το ΟΚ!

    Ας ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την απόλυτη κινηματογραφική μάχη, αυτή που θα αναδείξει τον King of the Monsters! Το φιλμ Godzilla vs King Kong είναι πλέον γεγονός αφού Legendary Pictures και Warner Bros θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και τα τέρατά τους για να ένα σούπερ project που το 2020 θα βάλει το ένα απέναντι στο άλλο.

    Godzilla vs King Kong.

    Η Legendary επιβεβαίωσε πως το “Project Monarch”, ο επιστημονικός οργανισμός που αναλαμβάνει να ανακαλύπτει όλα τα τέρατα αυτής της γης και που τον γνωρίσαμε στο reboot του Godzilla το 2014 αφού ήταν αυτός που ξύπνησε το τέρας στον Ειρηνικό Ωκεανό, θα είναι o κρίκος που θα συνδέσει τα δύο franchise. Η επόμενη αποστολή του θα είναι στο Kong: Skull Island, το φιλμ του 2017 όπου σε μία έρευνα του θα ανακαλύψει τον τεράστιο γορίλα.
    Η ένωση των δύο monsters σίγουρα ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό entertainment, κάτι που τόνισαν υπεύθυνοι και των δύο στούντιο. “It doesn’t get any bigger than this” είπε ο Kevin Tsujihara της Warner Bros και ποιος μπορεί να τον αδικήσει.
    Tο Kong: Skull Island, όπου πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston, Brie Larson και Samuel L Jackson, αναμένεται τον Μάρτιο του 2017 ενώ το Godzilla 2 τον Ιούνιο του 2018. Έτσι είναι λογικό το crossover να μην είναι έτοιμο πριν το 2020, αν και προς το παρόν ούτε αυτή η εκτίμηση είναι ασφαλής.
    Αξίζει να τονιστεί πάντως πως η Legendary αγόρασε πρόσφατα τα δικαιώματα κι άλλων κλασικών monster movies, όπως Rodan, King Ghidorah και Mothra για μελλοντικά spinoffs, κάτι που ίσως δείχνει πως μπαίνουμε σιγά σιγά στο δρόμο των τεράτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles