12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Godzilla vs. Kong! Έσκασε το trailer και γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ!

    Μπορεί η πανδημία του COVID-19 να έχει αφαιρέσει από τους fans του κινηματογράφου τη χαρά και τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις αγαπημένες ταινίες τους, ωστόσο η βιομηχανία του θεάματος προσαρμόζεται και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Για αυτό και η νέα (τέταρτη) ταινία του «Βασιλιά των Τεράτων» Godzilla έρχεται για να μας θυμίσει όλα όσα αγαπάμε σε μια κλασική blockbuster ταινία, η οποία περιλαμβάνει ένταση, ατελείωτη δράση, εντυπωσιακές εκρήξεις και δύο εμβληματικά τέρατα από την ιστορία του κινηματογράφου που παλεύουν μέχρι τελικής πτώσεως… Και τι τέρατα, καθώς αυτή τη φορά ο Godzilla και ο King Kong ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση!

    Το Godzilla vs. Kong συμπληρώνει το καρέ στο franchise «Monsterverse» της Legendary Pictures, μετά τα Godzilla, Kong: Skull Island και Godzilla: King of Monsters. Με τον Adam Wingard (The Guest, Blair Witch 2016) να κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα και ένα cast που περιλαμβάνει ορισμένα από τα πιο λαμπερά και ανερχόμενα ταλέντα του Hollywood (όπως η γνωστή μας Millie Bobby Brown από το Stranger Things), το Godzilla vs. Kong (που κυκλοφορεί στα τέλη Μαρτίου στις αίθουσες και στο HBO MAX) θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει το απόλυτο pop-corn movie για το 2021. Άλλωστε από τη στιγμή που Godzilla και Kong πλακώνονται ανελέητα και σπέρνουν το χάος, αντιλαμβάνεστε ότι μια τέτοια ταινία δεν χάνεται! Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το πραγματικά επικό trailer! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles