25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Εξαιρετική η πορεία των Galaxy Note 5 και S6 Edge Plus στην Κορέα!

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι πωλήσεις του mobile division της Samsung είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους, καθώς για μία μακρά χρονική περίοδο η κορεατική εταιρεία είδε τις πωλήσεις των συσκευών της να γνωρίζουν κατακόρυφη πτώση, πριν επανέλθουν στα φυσιολογικά τους επίπεδα ξανά (τα S6 και S6 Edge σίγουρα βοήθησαν σε αυτό αρκετά). Για αυτό και η πορεία των νέων Note 5 και S6 Edge Plus δε χωράει αμφιβολία ότι αποτελεί ένα «στοίχημα» για τον κορεατικό κολοσσό.

    Samsung Galaxy Note 5

    Οι υπεύθυνοι της Samsung μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, καθώς τα πρώτα δείγματα από την πορεία των Galaxy Note 5 και S6 Edge Plus στην αγορά της Κορέας είναι άκρως ενθαρρυντικά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν παράγοντες της αγοράς, οι συνδυασμένες πωλήσεις των δύο ναυαρχίδων της Samsung αυτή τη στιγμή αγγίζουν κατά μέσο όρο τις 25.000 μονάδες σε ημερήσια βάση, ενώ υπολογίζεται ότι μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία τους στην κορεατική αγορά, οι δύο συσκευές έπιασαν με άνεση τις 100.000 μονάδες. Έχοντας για δεδομένο ότι και τα δύο παραπάνω smartphones κοστίζουν αρκετά, καθίσταται σαφές ότι το καταναλωτικό κοινό της Κορέας ανταποκρίθηκε στο νέο κάλεσμα της γνωστής εταιρείας. Οι υπεύθυνοι της Samsung δικαιολογημένα μπορούν πλέον να χαμογελούν ύστερα από καιρό, ωστόσο θα πρέπει να δούμε και την πορεία των Galaxy Note 5 και S6 Edge Plus στις υπόλοιπες αγορές για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles