16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δυνατή εκκίνηση για το Galaxy S7 στη Κορέα, με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 100.000 συσκευές σε 2 μέρες!

    Η Κορέα είναι η “πατρίδα” της Samsung, για αυτό και πάντοτε η απόκριση που μπορεί να έχει εκεί μία ναυαρχίδα του κορυφαίου κορεατικού κατασκευαστή σίγουρα αποτελεί “οδηγό” για τη συνέχεια. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι τα πρώτα δείγματα των πρώτων ημερών παρουσίας του Galaxy S7 και Galaxy S7 edge στην κορεατική αγορά ήταν άκρως ενθαρρυντικά, σκορπίζοντας πολλά χαμόγελα στους ιθύνοντες της Samsung, καθώς η νέα ναυαρχίδα τους μέσα σε μόλις δύο ημέρες από την επίσημη ημερομηνία διάθεσης της (11 Μαρτίου) πούλησε περισσότερες από 100.00 συσκευές!

    Galaxy S7 and Galaxy S7 edge

    Σύμφωνα με παράγοντες της κορεατικής αγοράς κινητής τηλεφωνίας, στις 11 Μαρτίου πουλήθηκαν κοντά στις 60.000 συσκευές, ενώ την επόμενη μέρα 40.000! Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από το σύνολο των συσκευών που διατέθηκαν στους καταναλωτές της Κορέας, ένα 40% αντιστοιχεί στο Galaxy S7 edge και ένα 60% στο “απλό” Galaxy S7. Στόχος της Samsung είναι το S7 να μπορέσει  μέσα σε χρονική διάρκεια 10 ημερών να ξεπεράσει τον προκάτοχο του (Galaxy S6) που οι πωλήσεις του είχαν ξεπεράσει τις 200.000. Ο στόχος αυτός δεν μοιάζει ακατόρθωτος, εάν κρίνουμε από την πολύ δυνατή εκκίνηση που είχε το νέο high-end smartphone, το οποίο δεν αποκλείεται να ξεπεράσει το ρεκόρ που κατέχει το προηγούμενο μοντέλο. Η παραπάνω αναφορά αντικρούει την πρόβλεψη που εμφάνιζε το Galaxy S7 και S7 edge να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά σε επίπεδο πωλήσεων, λόγω χαμηλού ποσοστού προ-παραγγελίων στην κορεατική αγορά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles