24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Goodoffer24: Οι πιο αγαπησιάρικες προσφορές για τον Άγιο Βαλεντίνο! Windows 10 Pro από 12 ευρώ και Office στα 35 ευρώ!

    Επιμένουμε πολύ σε αυτό το ζήτημα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι εάν δεν έχετε ενεργοποιημένες άδειες στο λογισμικό σας, μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων, καθώς μια ληγμένη άδεια ενδέχεται να μπλοκάρει την πρόσβαση σας στον σταθερό υπολογιστή ή το laptop σας. Μάλιστα, με την τιμή των ψηφιακών αδειών χρήσης των Windows και του Office αυτήν τη στιγμή, θα ήταν πραγματικά “εγκληματικό” να μην αγοράσετε μία άδεια, ειδικά από τη στιγμή που η Goodoffer24 βρίσκεται εδώ για εσάς… 

    Μόνο εάν ενεργοποιήσετε μια πρωτότυπη άδεια θα μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο τις πιο πρόσφατες δυνατότητες που προστίθενται τόσο στο λειτουργικό σύστημα των Windows όσο και στη σουίτα του Office, αλλά θα λάβετε επίσης σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας που σας προστατεύουν από ευπάθειες που εμφανίζονται με αυξανόμενη συχνότητα.

    Οι καλύτερες προσφορές για άδειες Windows και Office

    Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Goodoffer24 να αγοράσει τις άδειές σας, όχι μόνο επειδή έχουν εξαιρετικές προσφορές σε ψηφιακές άδειες Windows και Office, αλλά και επειδή έχουμε επαληθεύσει ότι η διαδικασία αγοράς είναι απλή και γρήγορη και ότι οι άδειες που αγοράζετε είναι εντελώς πρωτότυπες, νόμιμες και λειτουργούν τέλεια. Επιπλέον, έχουμε ένα κουπόνι έκπτωσης με το οποίο θα απολαύσετε έκπτωση 25% στην τιμή!

    Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης “DG30” για να λάβετε επιπλέον έκπτωση 25%:

    Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) – 12,29€

    Windows 10 Enterprise 2019 LTSC10,56€

    Windows 10 Home (32/64 Bit) – 11,79€

    Microsoft Office Home And Business 2019 CD Key -36.19€

    Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) – 35,54€

    Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC)-36.74€

    Microsoft Office 2019 (Home and Student/1 User) – 29,24€

    Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle – 42,74€

    Windows 10 Pro + Office 2016 Pro -Bundle – 45,74€

    windows 10 Home + office 2016 Pro – Bundle – 42,52€

    Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle– 32,1€

    Γιατί να αγοράσετε άδειες από το Goodoffer24;

    Το εν λόγω ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι έγκριτο και ελεγμένο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε με μια έγκυρη διεύθυνση email όπως σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα, και αυτό είναι σημαντικό επειδή θα αγοράζετε ψηφιακές άδειες, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβετε τους κωδικούς άδειας απευθείας μέσω email όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

    Η διαδικασία είναι παρόμοια με οποιοδήποτε άλλο κατάστημα: εγγραφείτε, συνδεθείτε, προσθέτετε προϊόντα στο “καλάθι”, πληρώνετε και λαμβάνετε, όπως είπα, αυτό που λαμβάνετε είναι ένας κωδικός άδειας στο email σας. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του καταστήματος είναι ότι μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το PayPal, το οποίο είναι πάντα μια επιπλέον προστασία και παρέχει εμπιστοσύνη εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, το οποίο είναι απίθανο επειδή είναι ένα σοβαρό κατάστημα και στην πραγματικότητα στην περίπτωσή μας λαμβάνετε την άδεια μόνο 10 λεπτά πραγματοποιώντας την αγορά. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles