18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Google: Αυτό είναι το ολοκαίνουριο Pixel Watch 2

    Πριν από μερικές ώρες, η Google αποκάλυψε, εκτός από τη σειρά Pixel 8, και το ολοκαίνουριο smartwatch Pixel Watch 2. Ενώ στο σχεδιασμό του εν λόγω wearable δεν είδαμε αξιοσημείωτες αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς, υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις που αξίζει να αναφερθούν. Το πρώτο χαρακτηριστικό που κάνει τη διαφορά είναι η υιοθέτηση από την εταιρεία του Snapdragon W5+ Gen 1, που έρχεται να αντικαταστήσει το Exynos 9110 chip που χρησιμοποιούσε η προηγούμενη έκδοση. Αυτή η μετάβαση θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο performance και την ενεργειακή απόδοση της συσκευής, παρατείνοντας ενδεχομένως και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 306mAh. Σύμφωνα με τη Google, ακόμη και στην περίπτωση που το feature “Always On Display” είναι συνεχώς ενεργό, η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει για περισσότερο από 24 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

    Στα λοιπά χαρακτηριστικά συγκαταλέγεται μια OLED οθόνη ανάλυσης 384 x 384 pixels και μεγέθους 1.2 ιντσών και αισθητήρες για την παρακολούθηση του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, για την παρακολούθηση άγχους και ύπνου, που ενισχύουν τη χρησιμότητά του ως “βοηθό” για την επίτευξη στόχων υγείας και φυσικής κατάστασης. Επιπλέον, το Pixel Watch 2 διαθέτει πιστοποίηση IP68, που το καθιστά κατάλληλο για κολύμπι σε πισίνες και κυκλοφορεί στην έκδοση:

    -μόνο Bluetooth, με τιμή 350 $ και την

    -παραλλαγή LTE, με συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας 4G LTE, διαθέσιμη για 400 $.

    Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε 30 χώρες στις 12 Οκτωβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Samsung Galaxy S23 FE: Αποκαλυπτήρια για το νέο πιο “οικονομικό” S23! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles