21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    900 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις συσκευών για το Android

    Λίγο πριν, κατά την διάρκεια του αρκετά μεγάλου keynote που σημαίνει την έναρξη του συνεδρίου Google I/O για developers, στο San Francisco, ο Sundar Pichai, ο νέος επικεφαλής του Android ανακοίνωσε πως έχουν ενεργοποιηθεί 900 εκατομμύρια Android συσκευές σε όλο τον κόσμο, μέχρι στιγμής.

    google4

    Εντυπωσιαστήκατε από τον αριθμό; Μπορεί, αλλά ο πρώτος στόχος που έχει για την χρονιά αυτή το Android είναι να σπάσει το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου ενεργοποιήσεων, όπως είχε αναφέρει και ο Eric Schmidt. Το δεύτερο που θα ήταν χρήσιμο να σκεφτούμε είναι πως ο αριθμός αυτός ενεργοποιήσεων έχουν συμβεί σχεδόν αποκλειστικά στον «δυτικό» κόσμο. Στο μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, της Ασίας, της Νοτίου Αμερικής, το μερίδιο αγοράς του Android είναι χαμηλότερο από 10%. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν το Android θέλει να κατακτήσει τον κόσμο, θα πρέπει να βρει τρόπο να «διασυνδέσει» όλο τον κόσμο. Κι αυτό θα προσπαθήσει.

    Θέλετε κι άλλο αριθμό; 48 δισεκατομμύρια εγκαταστάσεις εφαρμογών έχουν πραγματοποιηθεί από την αρχή του Android. Wow. Κι εις ανώτερα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles