20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Google γιόρτασε την «Back to the Future day» με «διαρροές» του Project Flux για time-travel!

    Η χθεσινή “Back to The Future day” συζητήθηκε ατελείωτα στο Διαδίκτυο, μας έφερε αναμνήσεις και νοητές “βόλτες” από το παρελθόν στο παρόν και τούμπαλιν, μας έκανε να ψαχτούμε για το ποιες από τις -μελλοντικές τότε- τεχνολογικές αναφορές στην ταινία υπάρχουν πλέον στην πραγματικότητά μας, υπήρξε όμως αφορμή και για τις εταιρείες να μας δώσουν το “BTTF” στοιχείο τους για το… μέλλον, τώρα.

    Κι ενώ η Nike έστειλε το πρώτο ζευγάρι Air MAG στον Michael J. Fox, η Google βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να… διαρρεύσει το “Project Flux”, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα ως ένα link από τον κεντρικό λογαριασμό twitter της Google που υποτίθεται ότι έδινε στους χρήστες 15 νέα θέματα για το Gmail. Κι όμως ήταν κάτι πιο ενδιαφέρον, ένα PDF με confidential στοιχεία που αποκαλύπτουν τις προσπάθειες της εταιρείας ώστε να αναπτύξει μία μηχανή του χρόνου που μοιάζει με ένα self-driving car με κάτι από DeLorean.

    Project Flux

    Σαν βγαλμένο από την April Fools’ Day που τόσο λατρεύουν στην Google, αυτό το leak είναι προφανώς φάρσα, είναι πάντως λεπτομερέστατο με πολλή δουλειά από όσους το εμπνεύστηκαν. Έχει τοποθεσίες πρώιμων δοκιμών (όλα από ταινίες φυσικά), πληροφορίες για το πώς θα συνεργαστούν με τις ρυθμιστικές αρχές, αλλά και αναφορές στους κινδύνους του time travel. Αναφέρει μάλιστα πως το Project Flux θα είναι έτοιμο για δοκιμές πτήσης στο εγγύς μέλλον, με στόχο 88 δημόσιες δοκιμαστικές πτήσεις έως τα μέσα του 2016.

    project flux 2

    Δείτε το PDF εδώ, ως προσφορά της Google στην BTTF day που πέρασε… Αλήθεια, λέτε η φάρσα κάποια στιγμή να γίνει κι αυτή πραγματικότητα;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles